fondihumanitar@gntc-ks.com

5,431

SHPËRNDARJA E NDIHMAVE

1,449,150

FONDI I SHPËRNDARË

Logo

Kontributet e dhëna – GNTC FONDI HUMANITAR

Numri Data Kontributet e Dhëna Emri dhe Mbiemri Vlera Qyteti Kombësia Shteti
Kontributet e shpërndara 1,448,831.10€
Kontributet totale për Qershor 2024 Totali Qershor 2024 1,300.80€
5431 2 Tarifa e Transaksionit Qershor 2024 0.80€
5431 10/06/2024 1 NEXHMEDIN FEJZIU (XHELADIN FEJZIU) 1,000.00€ PRISHTINE KOSOVAR KOSOVË
5430 03/06/2024 1 METIHE ZEQIRI ( AURON ZEQIRI) 300.00€ GJILAN KOSOVARE KOSOVË
Kontributet e shpërndara 1,447,530.30€
Kontributet totale për Maj 2024 Totali Maj 2024 12,435.20€
5429 104 Tarifa e Transaksionit Maj 2024 35.20€
5429 28/05/2024 1 SHTJEFEN PERGJOKA (MARJAN PERGJOKA) 700.00€ PRIZREN KOSOVAR KOSOVË
5428 22/05/2024 1 AMRA HASANI (BESART HASANI) 1,000.00€ VUSHTRRI KOSOVARE KOSOVË
5427 15/05/2024 1 AYŞEGÜL GÖÇEN 100.00€ STAMBOLL TURKE TURQI
5426 15/05/2024 1 DİLEK KARA 100.00€ STAMBOLL TURKE TURQI
5425 15/05/2024 1 ŞEVVAL TEKÇE 100.00€ STAMBOLL TURKE TURQI
5424 15/05/2024 1 AYHAN GÜVENDİREN 100.00€ STAMBOLL TURK TURQI
5423 15/05/2024 1 ESER KARA 100.00€ STAMBOLL TURK TURQI
5422 15/05/2024 1 REŞAT ASILTÜRK 100.00€ STAMBOLL TURK TURQI
5421 15/05/2024 1 DANIELA VELESKA 100.00€ PRILEP MAQEDONE MAQEDONI
5420 15/05/2024 1 PERO MOMCILOV 100.00€ VINICA MAQEDON MAQEDONI
5419 15/05/2024 1 ALBION MUSLII 100.00€ TETOVE SHQIPETAR MAQEDONI
5418 15/05/2024 1 GORAN SIMOSKI 100.00€ TETOVE MAQEDONAS MAQEDONI
5417 15/05/2024 1 FATIMA ABDYLI 100.00€ SHKUP SHQIPETARE MAQEDONI
5416 15/05/2024 1 ZYLBEHAR AHMETAJ 100.00€ PUKA SHQIPETAR SHQIPERI
5415 15/05/2024 1 AFRIM MEHAJ 100.00€ PUKA SHQIPETAR SHQIPERI
5414 15/05/2024 1 FILIP NDRECA 100.00€ PUKA SHQIPETAR SHQIPERI
5413 15/05/2024 1 EMA RIZVANI 100.00€ BAJRAM CURRI SHQIPETARE SHQIPERI
5412 15/05/2024 1 NUSHE DOLLAPAJ 100.00€ TROPOJE SHQIPETARE SHQIPERI
5411 15/05/2024 1 SENAD POCURICA 100.00€ BIIJELO POLJE BOSHNJAK MALI I ZI
5410 15/05/2024 1 SENKA TVRDISIC 100.00€ BIIJELO POLJE MALAZEZE MALI I ZI
5409 15/05/2024 1 ERSAN SKRIJELJ 100.00€ ROZHAJE BOSHNJAK MALI I ZI
5408 15/05/2024 1 BIRSENA MEHMEDAGIC 100.00€ PRIJEDOR BOSHNJAKE BOSNJE DHE HERXEGOVINE
5407 15/05/2024 1 JELKA PRZULJ 100.00€ SARAJEVE KROATE BOSNJE DHE HERXEGOVINE
5406 15/05/2024 1 HARISA BRADARIC 100.00€ KAMENIC BOSHNJAKE BOSNJE DHE HERXEGOVINE
5405 15/05/2024 1 MIFTAR JAHOVIC 100.00€ MEDVEGJE SHQIPETAR SERBI
5404 15/05/2024 1 VULLNET OSMANI 100.00€ BUJANOC SHQIPETAR SERBI
5403 15/05/2024 1 JELENA JOVANOVIC 100.00€ STARA PAZOVE SERBE SERBI
5402 15/05/2024 1 DANKA MARTAC 100.00€ RASHKA SERBE SERBI
5401 15/05/2024 1 MILHATA LOTINAC 100.00€ NOVI PAZAR BOSHNJAKE SERBI
5400 15/05/2024 1 AMELA LATIFOVIC 100.00€ NOVI PAZAR BOSHNJAKE SERBI
5399 15/05/2024 1 NERMIN NUMANOVIC 100.00€ NOVI PAZAR BOSHNJAKE SERBI
5398 15/05/2024 1 NATASA APOSTOLOVIC 100.00€ PRESHEVE SERBE SERBI
5397 15/05/2024 1 DAMIR MUSTAFOVIC 100.00€ PRESHEVE ROM SERBI
5396 15/05/2024 1 LULJETA SHABANI 100.00€ PRESHEVË SHQIPETARE SERBI
5395 15/05/2024 1 ASMON MURTEZI 100.00€ PRESHEVE SHQIPETAR SERBI
5394 15/05/2024 1 JON HYSENI (MAGBULE HYSENI) 100.00€ PRESHEVE SHQIPETARE SERBI
5393 15/05/2024 1 BAJRAM KRUEZI 100.00€ SHTIME ASHKALI KOSOVË
5392 15/05/2024 1 HANUMSHAHE PAJAZITI 100.00€ GJILAN KOSOVARE KOSOVË
5391 15/05/2024 1 LORIK NAMANI (NUSRET NAMANI) 100.00€ PRISHTINE KOSOVAR KOSOVË
5390 15/05/2024 1 EMRUSH AVDIJA 100.00€ FERIZAJ KOSOVAR KOSOVË
5389 15/05/2024 1 NEXHMIJE ZUZAKU 100.00€ GJILAN KOSOVARE KOSOVA
5388 15/05/2024 1 MEXHIT IMERI 100.00€ ZUBIN POTOK KOSOVAR KOSOVA
5387 15/05/2024 1 HASIM KUCI 100.00€ JUNIK KOSOVAR KOSOVA
5386 15/05/2024 1 BEDRIJE BERISHA 100.00€ PRIZREN KOSOVARE KOSOVA
5385 15/05/2024 1 QENDRIM GAVAZAJ 100.00€ PRIZREN KOSOVAR KOSOVA
5384 15/05/2024 1 RAZA GERBESHI ( NAZMI DOBRATIQI) 100.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVA
5383 15/05/2024 1 FLORIM BAJRAMI 100.00€ GRAQANICE ASHKALI KOSOVA
5382 15/05/2024 1 SABINA LLOQANI 100.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVA
5381 15/05/2024 1 BRAHIM GASHI 100.00€ KLINE KOSOVAR KOSOVE
5380 15/05/2024 1 "SHOQATA HUMANITARE BEMIRESE "BEREQETI" 100.00€ PRISHTINE KOSOVAR KOSOVE
5379 15/05/2024 1 SHQIPE EMINI 100.00€ LIPJAN KOSOVARE KOSOVE
5378 15/05/2024 1 ELFETE ALIJAJ 100.00€ FUSHE KOSOVE KOSOVARE KOSOVE
5377 15/05/2024 1 ELFETE ALIJAJ 100.00€ FUSHE KOSOVE KOSOVARE KOSOVE
5376 15/05/2024 1 HAJRIJE BAJRAMI 100.00€ GRAQANIC ASHKALI KOSOVE
5375 15/05/2024 1 VALBON POROSHTICA 100.00€ HAJVALI KOSOVAR KOSOVE
5374 15/05/2024 1 NAFIJE LECI 100.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVE
5373 15/05/2024 1 SEVDIE SHABANI 100.00€ PEJE KOSOVARE KOSOVA
5372 15/05/2024 1 RAPSINA ALIJA 100.00€ DRAGASH BOSHNJAKE KOSOVE
5371 15/05/2024 1 VAHIDE LECAJ 100.00€ KAMENIC KOSOVARE KOSOVE
5370 15/05/2024 1 HAJRIJE DAUTI 100.00€ GJILAN KOSOVARE KOSOVE
5369 15/05/2024 1 AHMET DUBOVA 100.00€ VITI KOSOVAR KOSOVE
5368 15/05/2024 1 MINIRE JASHARI 100.00€ FERIZAJ KOSOVARE KOSOVE
5367 15/05/2024 1 JETMIRE DULLOVI 100.00€ KAQANIK KOSOVARE KOSOVE
5366 15/05/2024 1 BEHIJE SOKOLI 100.00€ RAHOVEC KOSOVARE KOSOVE
5365 15/05/2024 1 TREFIDE HOXHAJ 100.00€ PRIZREN KOSOVARE KOSOVE
5364 15/05/2024 1 SAKIBE NIKOLIQI 100.00€ GJAKOVE KOSOVARE KOSOVA
5363 15/05/2024 1 JETA DREJAJ 100.00€ PEJE KOSOVARE KOSOVE
5362 15/05/2024 1 LENDITA HAJDINAJ 100.00€ ISTOG KOSOVARE KOSOVE
5361 15/05/2024 1 ADVAN KRASNIQI 100.00€ OBILIQ KOSOVAR KOSOVE
5360 15/05/2024 1 SHUKRIJE IMERI 100.00€ VUSHTRI KOSOVARE KOSOVE
5359 15/05/2024 1 VALMANE KASTRATI 100.00€ DRENAS KOSOVARE KOSOVE
5358 15/05/2024 1 SAHARE IBISHI 100.00€ MITROVICE KOSOVARE KOSOVE
5357 15/05/2024 1 MYRVETE RADONCIC 100.00€ MITROVICE BOSHNJAKE KOSOVE
5356 15/05/2024 1 NENAD DJORDJEVIC 100.00€ GRACANICE SERB KOSOVE
5355 15/05/2024 1 BLEARD OSMANI 100.00€ SKENDERAJ KOSOVAR KOSOVE
5354 15/05/2024 1 NECAT MAZREK 100.00€ MAMUSHE TURK KOSOVE
5353 15/05/2024 1 SAMIDIN KALANDERI 100.00€ OPOJ KOSOVAR KOSOVE
5352 15/05/2024 1 IRFAN HASHANI (MEJREME HASHANI) 100.00€ LIPJAN KOSOVAR KOSOVE
5351 15/05/2024 1 RIFAT ANIQ (IBADETE ANIQ) 100.00€ VITI ASHKALI KOSOVE
5350 15/05/2024 1 NAIM SOPA 100.00€ KACANIK KOSOVAR KOSOVE
5349 15/05/2024 1 IDRIZ BUSHI 100.00€ HANI I ELEZIT KOSOVAR KOSOVE
5348 15/05/2024 1 HILMI VITIA(ORNELA VITIA) 100.00€ HAJVALI KOSOVARE KOSOVE
5347 15/05/2024 1 NURIJE DEMIRI (LOREND DEMIRI) 100.00€ GJAKOVE KOSOVARE KOSOVE
5346 15/05/2024 1 NJAZI SADIKU 100.00€ SHTIME KOSOVAR KOSOVE
5345 15/05/2024 1 ADEM KELIQ 100.00€ FUSHE KOSOVE ROM KOSOVE
5344 15/05/2024 1 MUSTAFA ABAZI 100.00€ LLABJAN KOSOVAR KOSOVE
5343 15/05/2024 1 VENERA ADEMI (NASERE ADEMI) 100.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVE
5342 15/05/2024 1 SAHIT HODOLLI 100.00€ PODUJEVE KOSOVAR KOSOVE
5341 15/05/2024 1 KADRI MAMAJ 100.00€ SUHAREKE KOSOVAR KOSOVE
5340 15/05/2024 1 BESNIK BUNJAKU 100.00€ VUSHTRRI KOSOVAR KOSOVE
5339 15/05/2024 1 SHIQIRIE MUSAJ 100.00€ MALISHEVE KOSOVARE KOSOVE
5338 15/05/2024 1 ISA MALIQI 100.00€ KAMENICE KOSOVAR KOSOVE
5337 15/05/2024 1 XHEMAJL MORINA 100.00€ DRENAS KOSOVAR KOSOVE
5336 15/05/2024 1 DARDAN EJUPI 100.00€ RAHOVEC KOSOVAR KOSOVË
5335 15/05/2024 1 GENTRIT MIFTARI 100.00€ FERIZAJ KOSOVAR KOSOVE
5334 15/05/2024 1 MUHAMET KELMENDI 100.00€ PEJE KOSOVARE KOSOVA
5333 15/05/2024 1 ZEJNIJE ZOGAJ 100.00€ KLINE KOSOVARE KOSOVE
5332 15/05/2024 1 FERIDE BEHRAMI 100.00€ MITROVICE KOSOVARE KOSOVE
5331 15/05/2024 1 GANI SADIKAJ 100.00€ ISTOG KOSOVAR KOSOVE
5330 15/05/2024 1 ZIZE OSAJ 100.00€ DECAN KOSOVAR KOSOVE
5329 15/05/2024 1 MEHREME HAVOLLI 100.00€ PODUJEVE KOSOVARE KOSOVE
5328 15/05/2024 1 ARBENITA ARIFI 100.00€ KOLIQ KOSOVARE KOSOVA
5327 03/05/2024 1 BEJTUSH NEZIRI 500.00€ GREME KOSOVAR KOSOVË
5326 03/05/2024 1 AFERDITA HALIMI 200.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVË
Kontributet e shpërndara 1,435,095.10€
Kontributet totale për Prill 2024 Totali Prill 2024 124,619.44€
5325 231 Tarifa e Transaksionit Prill 2024 48.40€
5325 15/04/2024 1 LORESA KOLIQI 100.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVA
5324 22/04/2024 1 SHOQATA E PRINDËRVE DHE FËMIJEVE ME AFTËSI TË KUFIZUAR 4,000.00€ PRESHEVË SHQIPËTAR SERBI
5323 22/04/2024 1 VLLAZNIM METAJ 1,500.00€ ISTOG KOSOVAR KOSOVË
5322 15/04/2024 1 AYŞEGÜL GÖÇEN 100.00€ STAMBOLL TURKE TURQI
5321 15/04/2024 1 DİLEK KARA 100.00€ STAMBOLL TURKE TURQI
5320 15/04/2024 1 ŞEVVAL TEKÇE 100.00€ STAMBOLL TURKE TURQI
5319 15/04/2024 1 ŞEYMA ŞENGÜL 100.00€ STAMBOLL TURKE TURQI
5318 15/04/2024 1 AYHAN GÜVENDİREN 100.00€ STAMBOLL TURK TURQI
5317 15/04/2024 1 ESER KARA 100.00€ STAMBOLL TURK TURQI
5316 15/04/2024 1 REŞAT ASILTÜRK 100.00€ STAMBOLL TURK TURQI
5315 15/04/2024 1 DANIELA VELESKA 100.00€ PRILEP MAQEDONE MAQEDONI
5314 15/04/2024 1 PERO MOMCILOV 100.00€ VINICA MAQEDON MAQEDONI
5313 15/04/2024 1 ALBION MUSLII 100.00€ TETOVE SHQIPETAR MAQEDONI
5312 15/04/2024 1 GORAN SIMOSKI 100.00€ TETOVE MAQEDONAS MAQEDONI
5311 15/04/2024 1 FATIMA ABDYLI 100.00€ SHKUP SHQIPETARE MAQEDONI
5310 15/04/2024 1 ZYLBEHAR AHMETAJ 100.00€ PUKA SHQIPETAR SHQIPERI
5309 15/04/2024 1 AFRIM MEHAJ 100.00€ PUKA SHQIPETAR SHQIPERI
5308 15/04/2024 1 FILIP NDRECA 100.00€ PUKA SHQIPETAR SHQIPERI
5307 15/04/2024 1 EMA RIZVANI 100.00€ BAJRAM CURRI SHQIPETARE SHQIPERI
5306 15/04/2024 1 NUSHE DOLLAPAJ 100.00€ TROPOJE SHQIPETARE SHQIPERI
5305 15/04/2024 1 SENAD POCURICA 100.00€ BIIJELO POLJE BOSHNJAK MALI I ZI
5304 15/04/2024 1 SENKA TVRDISIC 100.00€ BIIJELO POLJE MALAZEZE MALI I ZI
5303 15/04/2024 1 ERSAN SKRIJELJ 100.00€ ROZHAJE BOSHNJAK MALI I ZI
5302 15/04/2024 1 BIRSENA MEHMEDAGIC 100.00€ PRIJEDOR BOSHNJAKE BOSNJE DHE HERXEGOVINE
5301 15/04/2024 1 JELKA PRZULJ 100.00€ SARAJEVE KROATE BOSNJE DHE HERXEGOVINE
5300 15/04/2024 1 HARISA BRADARIC 100.00€ KAMENIC BOSHNJAKE BOSNJE DHE HERXEGOVINE
5299 15/04/2024 1 MATILDA MARKOVIC 100.00€ MEDVEGJE ROME SERBI
5298 15/04/2024 1 MIFTAR JAHOVIC 100.00€ MEDVEGJE SHQIPETAR SERBI
5297 15/04/2024 1 VULLNET OSMANI 100.00€ BUJANOC SHQIPETAR SERBI
5296 15/04/2024 1 JELENA JOVANOVIC 100.00€ STARA PAZOVE SERBE SERBI
5295 15/04/2024 1 DANKA MARTAC 100.00€ RASHKA SERBE SERBI
5294 15/04/2024 1 MILHATA LOTINAC 100.00€ NOVI PAZAR BOSHNJAKE SERBI
5293 15/04/2024 1 AMELA LATIFOVIC 100.00€ NOVI PAZAR BOSHNJAKE SERBI
5292 15/04/2024 1 NERMIN NUMANOVIC 100.00€ NOVI PAZAR BOSHNJAKE SERBI
5291 15/04/2024 1 NATASA APOSTOLOVIC 100.00€ PRESHEVE SERBE SERBI
5290 15/04/2024 1 DAMIR MUSTAFOVIC 100.00€ PRESHEVE ROM SERBI
5289 15/04/2024 1 LULJETA SHABANI 100.00€ PRESHEVË SHQIPETARE SERBI
5288 15/04/2024 1 ASMON MURTEZI 100.00€ PRESHEVE SHQIPETAR SERBI
5287 15/04/2024 1 JON HYSENI (MAGBULE HYSENI) 100.00€ PRESHEVE SHQIPETARE SERBI
5286 15/04/2024 1 ARBENITA ARIFI 100.00€ KOLIQ KOSOVARE KOSOVA
5285 15/04/2024 1 HANUMSHAHE PAJAZITI 100.00€ GJILAN KOSOVARE KOSOVË
5284 15/04/2024 1 LORIK NAMANI (NUSRET NAMANI) 100.00€ PRISHTINE KOSOVAR KOSOVË
5283 15/04/2024 1 EMRUSH AVDIJA 100.00€ FERIZAJ KOSOVAR KOSOVË
5282 15/04/2024 1 NEXHMIJE ZUZAKU 100.00€ GJILAN KOSOVARE KOSOVA
5281 15/04/2024 1 LORESA KOLIQI 100.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVA
5280 15/04/2024 1 MEXHIT IMERI 100.00€ ZUBIN POTOK KOSOVAR KOSOVA
5279 15/04/2024 1 HASIM KUCI 100.00€ JUNIK KOSOVAR KOSOVA
5278 15/04/2024 1 BEDRIJE BERISHA 100.00€ PRIZREN KOSOVARE KOSOVA
5277 15/04/2024 1 QENDRIM GAVAZAJ 100.00€ PRIZREN KOSOVAR KOSOVA
5276 15/04/2024 1 RAZA GERBESHI ( NAZMI DOBRATIQI) 100.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVA
5275 15/04/2024 1 FLORIM BAJRAMI 100.00€ GRAQANICE ASHKALI KOSOVA
5274 15/04/2024 1 SABINA LLOQANI 100.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVA
5273 15/04/2024 1 BRAHIM GASHI 100.00€ KLINE KOSOVAR KOSOVE
5272 15/04/2024 1 "SHOQATA HUMANITARE BEMIRESE "BEREQETI" 100.00€ PRISHTINE KOSOVAR KOSOVE
5271 15/04/2024 1 SHQIPE EMINI 100.00€ LIPJAN KOSOVARE KOSOVE
5270 15/04/2024 1 ELFETE ALIJAJ 100.00€ FUSHE KOSOVE KOSOVARE KOSOVE
5269 15/04/2024 1 HAJRIJE BAJRAMI 100.00€ GRAQANIC ASHKALI KOSOVE
5268 15/04/2024 1 VALBON POROSHTICA 100.00€ HAJVALI KOSOVAR KOSOVE
5267 15/04/2024 1 NAFIJE LECI 100.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVE
5266 15/04/2024 1 SEVDIE SHABANI 100.00€ PEJE KOSOVARE KOSOVA
5265 15/04/2024 1 RAPSINA ALIJA 100.00€ DRAGASH BOSHNJAKE KOSOVE
5264 15/04/2024 1 VAHIDE LECAJ 100.00€ KAMENIC KOSOVARE KOSOVE
5263 15/04/2024 1 HAJRIJE DAUTI 100.00€ GJILAN KOSOVARE KOSOVE
5262 15/04/2024 1 AHMET DUBOVA 100.00€ VITI KOSOVAR KOSOVE
5261 15/04/2024 1 MINIRE JASHARI 100.00€ FERIZAJ KOSOVARE KOSOVE
5260 15/04/2024 1 JETMIRE DULLOVI 100.00€ KAQANIK KOSOVARE KOSOVE
5259 15/04/2024 1 BEHIJE SOKOLI 100.00€ RAHOVEC KOSOVARE KOSOVE
5258 15/04/2024 1 TREFIDE HOXHAJ 100.00€ PRIZREN KOSOVARE KOSOVE
5257 15/04/2024 1 SAKIBE NIKOLIQI 100.00€ GJAKOVE KOSOVARE KOSOVA
5256 15/04/2024 1 JETA DREJAJ 100.00€ PEJE KOSOVARE KOSOVE
5255 15/04/2024 1 LENDITA HAJDINAJ 100.00€ ISTOG KOSOVARE KOSOVE
5254 15/04/2024 1 ADVAN KRASNIQI 100.00€ OBILIQ KOSOVAR KOSOVE
5253 15/04/2024 1 SHUKRIJE IMERI 100.00€ VUSHTRI KOSOVARE KOSOVE
5252 15/04/2024 1 VALMANE KASTRATI 100.00€ DRENAS KOSOVARE KOSOVE
5251 15/04/2024 1 SAHARE IBISHI 100.00€ MITROVICE KOSOVARE KOSOVE
5250 15/04/2024 1 MYRVETE RADONCIC 100.00€ MITROVICE BOSHNJAKE KOSOVE
5249 15/04/2024 1 NENAD DJORDJEVIC 100.00€ GRACANICE SERB KOSOVE
5248 15/04/2024 1 BLEARD OSMANI 100.00€ SKENDERAJ KOSOVAR KOSOVE
5247 15/04/2024 1 NECAT MAZREK (EDONA MAZREK) 100.00€ MAMUSHE TURK KOSOVE
5246 15/04/2024 1 SAMIDIN KALANDERI 100.00€ OPOJ KOSOVAR KOSOVE
5245 15/04/2024 1 IRFAN HASHANI (MEJREME HASHANI) 100.00€ LIPJAN KOSOVAR KOSOVE
5244 15/04/2024 1 RIFAT ANIQ (IBADETE ANIQ) 100.00€ VITI ASHKALI KOSOVE
5243 15/04/2024 1 NAIM SOPA (XHEVAHIRE SOPA) 100.00€ KAQANIK KOSOVAR KOSOVE
5242 15/04/2024 1 IDRIZ BUSHI 100.00€ HANI I ELEZIT KOSOVAR KOSOVE
5241 15/04/2024 1 HILMI VITIJA ( ORNELA VITIJA ) 100.00€ HAJVALI KOSOVAR KOSOVA
5240 15/04/2024 1 NURIJE DEMIRI (LOREND DEMIRI) 100.00€ GJAKOVE KOSOVARE KOSOVE
5239 15/04/2024 1 NIJAZI SADIKU 100.00€ SHTIME KOSOVARE KOSOVE
5238 15/04/2024 1 ADEM KELIQ 100.00€ FUSHE KOSOVE ROM KOSOVE
5237 15/04/2024 1 MUSTAFA ABAZI 100.00€ LLABJAN KOSOVAR KOSOVE
5236 15/04/2024 1 VENERA ADEMI (NASERE ADEMI) 100.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVE
5235 15/04/2024 1 SAHIT HODOLLI 100.00€ PODUJEVE KOSOVAR KOSOVE
5234 15/04/2024 1 KADRI MAMAJ 100.00€ SUHAREKE KOSOVAR KOSOVE
5233 15/04/2024 1 BESNIK BUNJAKU 100.00€ VUSHTRRI KOSOVAR KOSOVE
5232 15/04/2024 1 SHIQIRIE MUSAJ 100.00€ MALISHEVE KOSOVARE KOSOVE
5231 15/04/2024 1 ISA MALIQI 100.00€ KAMENICE KOSOVAR KOSOVE
5230 15/04/2024 1 XHEMAJL MORINA 100.00€ DRENAS KOSOVAR KOSOVE
5229 15/04/2024 1 DARDAN EJUPI 100.00€ RAHOVEC KOSOVAR KOSOVË
5228 15/04/2024 1 GENTRIT MIFTARI 100.00€ FERIZAJ KOSOVAR KOSOVE
5227 05/04/2024 1 MUHAMET KELMENDI 100.00€ PEJE KOSOVARE KOSOVA
5226 15/04/2024 1 ZEJNIJE ZOGAJ 100.00€ KLINE KOSOVARE KOSOVE
5225 15/04/2024 1 FERIDE BEHRAMI 100.00€ MITROVICE KOSOVARE KOSOVE
5224 15/04/2024 1 GANI SADIKAJ 100.00€ ISTOG KOSOVAR KOSOVE
5223 15/04/2024 1 ZIZE OSAJ 100.00€ DECAN KOSOVAR KOSOVE
5222 15/04/2024 1 MEHREME HAVOLLI 100.00€ PODUJEVE KOSOVARE KOSOVE
5221 15/04/2024 1 ARBENITA ARIFI 100.00€ KOLIQ KOSOVARE KOSOVA
5220 05/04/2024 1 INSTITUTI SPECIAL I SHTIMES (KARROCË MANUAL NR.551) ARTI 249.01€ SHTIME KOSOVAR KOSOVË
5219 05/04/2024 1 INSTITUTI SPECIAL I SHTIMES (KARROCË MANUAL NR.547) ARTI 249.01€ SHTIME KOSOVAR KOSOVË
5218 05/04/2024 1 INSTITUTI SPECIAL I SHTIMES (KARROCË MANUAL NR.546) ARTI 249.01€ SHTIME KOSOVAR KOSOVË
5217 05/04/2024 1 INSTITUTI SPECIAL I SHTIMES (KARROCË MANUAL NR.526) ARTI 249.01€ SHTIME KOSOVAR KOSOVË
5216 05/04/2024 1 BURHAN RASHITI (KARROCË ELEKTRIKE NR.256) ARTI 999.93€ SHTIME KOSOVAR KOSOVË
5215 05/04/2024 1 LATIFE SALLAHAJ (KARROCË ELEKTRIKE NR.348) ARTI 999.93€ DOGANAJ KOSOVARE KOSOVË
5214 05/04/2024 1 FETIJE VISHI (KARROCË ELEKTRIKE NR.318) ARTI 999.93€ DOGANAJ KOSOVARE KOSOVË
5213 05/04/2024 1 ELONA GOVORI (KARROCË ELEKTRIKE NR.334) ARTI 999.93€ MAGURE KOSOVARE KOSOVË
5212 05/04/2024 1 ISUF BUZUKU (KARROCË ELEKTRIKE NR.333) ARTI 999.93€ MAGURE KOSOVAR KOSOVË
5211 05/04/2024 1 NAIM BERBATOVCI (KARROCË ELEKTRIKE NR.317) ARTI 999.93€ MAGURE KOSOVAR KOSOVË
5210 05/04/2024 1 NUSRET GASHI (KARROCË ELEKTRIKE NR.316) ARTI 999.93€ MAGURE KOSOVAR KOSOVË
5209 05/04/2024 1 KEMAJL HAXHA (KARROCË ELEKTRIKE NR.332) ARTI 999.93€ GREME KOSOVAR KOSOVË
5208 05/04/2024 1 ALBERT KRASNIQI (KARROCË ELEKTRIKE NR.366) ARTI 999.93€ XERXE KOSOVAR KOSOVË
5207 05/04/2024 1 VALON SHALA (KARROCË ELEKTRIKE NR.331) ARTI 999.93€ VUSHTRRI KOSOVAR KOSOVË
5206 05/04/2024 1 NAIME PARDUZI (KARROCË ELEKTRIKE NR.244) ARTI 999.93€ VUSHTRRI KOSOVARE KOSOVË
5205 05/04/2024 1 ELHAME SFISHTA (KARROCË ELEKTRIKE NR.330) ARTI 999.93€ PODUJEVE KOSOVARE KOSOVË
5204 05/04/2024 1 ALBULENA RRAHMANI (KARROCË ELEKTRIKE NR.243) ARTI 999.93€ PODUJEVE KOSOVARE KOSOVË
5203 05/04/2024 1 SHEFQET BELEGU (KARROCË ELEKTRIKE NR.327) ARTI 999.93€ PEJË KOSOVAR KOSOVË
5202 05/04/2024 1 DEMIR BOJA (KARROCË ELEKTRIKE NR.313) ARTI 999.93€ KLINE KOSOVAR KOSOVË
5201 05/04/2024 1 FLAMUR TAFILAJ (KARROCË MANUALE NR.543) ARTI 249.01€ KLINE KOSOVAR KOSOVË
5200 05/04/2024 1 KALTRINA RRACAJ (KARROCË ELEKTRIKE NR.312) ARTI 999.93€ KLINE KOSOVARE KOSOVË
5199 05/04/2024 1 ZYMER HASANI (KARROCË ELEKTRIKE NR.311) ARTI 999.93€ KLINE KOSOVAR KOSOVË
5198 05/04/2024 1 MERLINA BEKAJ (KARROCË ELEKTRIKE NR.290) ARTI 999.93€ KLINE KOSOVARE KOSOVË
5197 05/04/2024 1 GJEVALIN PREKA (KARROCË ELEKTRIKE NR.305) ARTI 999.93€ KLINE KOSOVAR KOSOVË
5196 05/04/2024 1 VALTON SHALA (KARROCË ELEKTRIKE NR.245) ARTI 999.93€ KLINE KOSOVAR KOSOVË
5195 05/04/2024 1 MARIJE CANAJ (KARROCË MANUALE NR.537) ARTI 249.01€ KLINE KOSOVARE KOSOVË
5194 05/04/2024 1 FLAKA FONIQI (KARROCË MANUALE NR.542) ARTI 249.01€ KLINE KOSOVARE KOSOVË
5193 05/04/2024 1 REXHEP HOTI (KARROCË ELEKTRIKE NR.347) ARTI 999.93€ SLLATINË KOSOVAR KOSOVË
5192 05/04/2024 1 AFRIM KASTRATI (KARROCË ELEKTRIKE NR.329) ARTI 999.93€ SLLATINË KOSOVAR KOSOVË
5191 05/04/2024 1 ISMAIL BYLYKBASHI (KARROCË ELEKTRIKE NR.328) ARTI 999.93€ SUHAREKE KOSOVARE KOSOVË
5190 05/04/2024 1 SHEFKIJE ZYRAPI (KARROCË ELEKTRIKE NR.248) ARTI 999.93€ SUHAREKE KOSOVARE KOSOVË
5189 05/04/2024 1 ARXHEND CEKA (KARROCË ELEKTRIKE NR.310) ARTI 999.93€ KAQANIK KOSOVAR KOSOVË
5188 05/04/2024 1 ENIS LUMA (KARROCË ELEKTRIKE NR.309) ARTI 999.93€ KAQANIK KOSOVAR KOSOVË
5187 05/04/2024 1 METIHE GURI(KARROCË ELEKTRIKE NR.308) ARTI 999.93€ KAQANIK KOSOVARE KOSOVË
5186 05/04/2024 1 RINOR MJAKU (KARROCË ELEKTRIKE NR.289) ARTI 999.93€ KAQANIK KOSOVAR KOSOVË
5185 05/04/2024 1 EDUART KRASNIQI (KARROCË ELEKTRIKE NR.242) ARTI 999.93€ MALISHEVE KOSOVAR KOSOVË
5184 05/04/2024 1 MIRISHA SEJDIA (KARROCË ELEKTRIKE NR.346) ARTI 999.93€ VITI KOSOVARE KOSOVË
5183 05/04/2024 1 FANIJE RASHITI (KARROCË ELEKTRIKE NR.345) ARTI 999.93€ VITI KOSOVARE KOSOVË
5182 05/04/2024 1 ZORAN JERINIC (KARROCË ELEKTRIKE NR.343) ARTI 999.93€ VITI KOSOVAR KOSOVË
5181 05/04/2024 1 NUSHE RAMAJ (KARROCË ELEKTRIKE NR.342) ARTI 999.93€ VITI KOSOVARE KOSOVË
5180 05/04/2024 1 FATMIRE RRAHMANI (KARROCË ELEKTRIKE NR.304) ARTI 999.93€ LIPJAN KOSOVARE KOSOVË
5179 05/04/2024 1 SHPAT ALIU (KARROCË ELEKTRIKE NR.300) ARTI 999.93€ LIPJAN KOSOVAR KOSOVË
5178 05/04/2024 1 SHQYPONJA ALIU (KARROCË ELEKTRIKE NR.299) ARTI 999.93€ LIPJAN KOSOVARE KOSOVË
5177 05/04/2024 1 EDUART DEMIRI (KARROCË ELEKTRIKE NR.294) ARTI 999.93€ LIPJAN KOSOVARE KOSOVË
5176 05/04/2024 1 HETEM RECICA (KARROCË ELEKTRIKE NR.341) ARTI 999.93€ FERIZAJ KOSOVAR KOSOVË
5175 05/04/2024 1 FITORE IBISHI (KARROCË ELEKTRIKE NR.293) ARTI 999.93€ FERIZAJ KOSOVARE KOSOVË
5174 05/04/2024 1 NEKI KADRIJAJ (KARROCË ELEKTRIKE NR.340) ARTI 999.93€ FERIZAJ KOSOVAR KOSOVË
5173 05/04/2024 1 SAMIRE XHOKLI (KARROCË ELEKTRIKE NR.307) ARTI 999.93€ FERIZAJ KOSOVARE KOSOVË
5172 05/04/2024 1 REFIQE QERIMI (KARROCË ELEKTRIKE NR.291) ARTI 999.93€ FERIZAJ KOSOVARE KOSOVË
5171 05/04/2024 1 NEXHIP HAJDINI 999.93€ FERIZAJ KOSOVAR KOSOVE
5170 05/04/2024 1 SAMET HOXHA (KARROCË ELEKTRIKE NR.364) ARTI 999.93€ PEJË KOSOVAR KOSOVË
5169 05/04/2024 1 SEHIT HUDA (KARROCË ELEKTRIKE NR.363) ARTI 999.93€ PEJË KOSOVAR KOSOVË
5168 05/04/2024 1 NORA KAJOLLI (KARROCË ELEKTRIKE NR.362) ARTI 999.93€ PEJË KOSOVARE KOSOVË
5167 05/04/2024 1 SHEFQET BELEGU (KARROCË ELEKTRIKE NR.327) ARTI 999.93€ PEJË KOSOVAR KOSOVË
5166 05/04/2024 1 BESJAN PEPAJ (KARROCË ELEKTRIKE NR.326) ARTI 999.93€ PEJË KOSOVAR KOSOVË
5165 05/04/2024 1 NDALESA SHALA (KARROCË ELEKTRIKE NR.246) ARTI 999.93€ PEJE KOSOVARE KOSOVË
5164 05/04/2024 1 DRITON GASHI (KARROCË ELEKTRIKE NR.324) ARTI 999.93€ PEJË KOSOVAR KOSOVË
5163 05/04/2024 1 SEMIN MEHOVIC (KARROCË ELEKTRIKE NR.303) ARTI 999.93€ PEJË BOSHNJAK KOSOVË
5162 05/04/2024 1 BESNIK MIFTARI (KARROCË ELEKTRIKE NR.302) ARTI 999.93€ PEJË KOSOVAR KOSOVË
5161 05/04/2024 1 DRITA BERISHA (KARROCË ELEKTRIKE NR.301) ARTI 999.93€ PEJË KOSOVAR KOSOVË
5160 05/04/2024 1 ILIR NUSHI (KARROCË ELEKTRIKE NR.286) ARTI 999.93€ PEJË KOSOVAR KOSOVË
5159 05/04/2024 1 DONJETA HASANAJ (KARROCË ELEKTRIKE NR.253) ARTI 999.93€ PEJË KOSOVARE KOSOVË
5158 05/04/2024 1 ZIMRIJE JAKUPI DAUTI (KARROCË MANUALE NR.516) ARTI 249.04€ GJILAN KOSOVARE KOSOVË
5157 05/04/2024 1 MIRADIJE QEHAJA (KARROCË ELEKTRIKE NR.338) ARTI 999.93€ GJILAN KOSOVARE KOSOVË
5156 05/04/2024 1 LULJETA MORINA (KARROCË ELEKTRIKE NR.241) ARTI 999.93€ GJILAN KOSOVARE KOSOVË
5155 05/04/2024 1 SOFIJE MUJI (KARROCË ELEKTRIKE NR.251) ARTI 999.93€ GJILAN KOSOVARE KOSOVË
5154 05/04/2024 1 FATMIRE MUSLIU (KARROCË ELEKTRIKE NR.285) ARTI 999.93€ GJILAN KOSOVARE KOSOVË
5153 05/04/2024 1 RAMIZE ALIU (KARROCË ELEKTRIKE NR.284) ARTI 999.93€ GJILAN KOSOVARE KOSOVË
5152 05/04/2024 1 ISAK MUJI (KARROCË ELEKTRIKE NR.319) ARTI 999.93€ GJILAN KOSOVAR KOSOVË
5151 05/04/2024 1 HIRA RAMADANI (KARROCË ELEKTRIKE NR.323) ARTI 999.93€ PRIZREN KOSOVARE KOSOVË
5150 05/04/2024 1 ADMIR GASHI (KARROCË ELEKTRIKE NR.322) ARTI 999.93€ PRIZREN KOSOVAR KOSOVË
5149 05/04/2024 1 ZAMIRA UNUZI (KARROCË ELEKTRIKE NR.355) ARTI 999.93€ KUKES SHQIPËTARE SHQIPËRI
5148 05/04/2024 1 CAIL BAJRA (KARROCË MANUALE NR.549) ARTI 249.01€ PRIZREN BOSHNJAK KOSOVË
5147 05/04/2024 1 MERITA TAFALLARI (KARROCË ELEKTRIKE NR.306) ARTI 999.93€ PRIZREN KOSOVARE KOSOVË
5146 05/04/2024 1 EMSALE ASLLANI (KARROCË ELEKTRIKE NR.315) ARTI 999.93€ PRIZREN KOSOVARE KOSOVË
5145 05/04/2024 1 MIRADIJE ELSHANI (KARROCË ELEKTRIKE NR.247) ARTI 999.93€ PRIZREN KOSOVARE KOSOVË
5144 05/04/2024 1 FATJONA KRASNIQI (KARROCË MANUALE NT.505) ARTI 249.01€ PRIZREN KOSOVARE KOSOVË
5143 05/04/2024 1 GETUAR KRASNIQI ( (KARROCË ELEKTRIKE NR.337) ARTI 999.93€ MITROVICE KOSOVAR KOSOVË
5142 05/04/2024 1 LLUKMAN AHMETI (KARROCË MANUALE NR.504) ARTI 249.01€ MITROVICE KOSOVAR KOSOVË
5141 05/04/2024 1 SEBIHA BUNJAKU (KARROCË ELEKTRIKE NR.321) ARTI 999.93€ MITROVICE KOSOVARE KOSOVË
5140 05/04/2024 1 OSMAN HAZIRI (KARROCË ELEKTRIKE NR.292) ARTI 999.93€ MITROVICE KOSOVAR KOSOVË
5139 05/04/2024 1 FJONA ALIU (KARROCË ELEKTRIKE NR.283) ARTI 999.93€ MITROVICE KOSOVARE KOSOVË
5138 05/04/2024 1 EDONIS LATIFI (KARROCË ELEKTRIKE NR.282) ARTI 999.93€ MITROVICE KOSOVAR KOSOVË
5137 05/04/2024 1 RRAHIM IMERI (KARROCË ELEKTRIKE NR.255) ARTI 999.93€ MITROVICE KOSOVAR KOSOVË
5136 05/04/2024 1 ESAD HASANI (KARROCË ELEKTRIKE NR.365) ARTI 999.93€ FUSHE KOSOVA ROM KOSOVË
5135 05/04/2024 1 HABIBE FEJZULLAHU ( KARROCË ELEKTRIKE NR.360 ) ARTI 999.93€ PRISHTINË KOSOVARE KOSOVË
5134 05/04/2024 1 QENDRA E PERSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUAR (KARROCË ELEKTRIKE NR.359) ARTI 999.93€ DIBËR E MADHE SHQIPËTAR MAQEDONI
5133 05/04/2024 1 QENDRA E PERSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUAR (KARROCË ELEKTRIKE NR.358) ARTI 999.93€ DIBËR E MADHE SHQIPËTAR MAQEDONI
5132 05/04/2024 1 QENDRA E PERSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUAR (KARROCË ELEKTRIKE NR.357) ARTI 999.93€ DIBËR E MADHE SHQIPËTAR MAQEDONI
5131 05/04/2024 1 QENDRA E PERSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUAR (KARROCË ELEKTRIKE NR.356) ARTI 999.93€ DIBËR E MADHE SHQIPËTAR MAQEDONI
5130 05/04/2024 1 SHOQATA E PRINDËRVE DHE FËMIJEVE ME AFTËSI TË KUFIZUAR (KARROCË MANUALE NR.555) ARTI 249.01€ PRESHEVË SHQIPËTAR KOSOVË
5129 05/04/2024 1 SHOQATA E PRINDËRVE DHE FËMIJEVE ME AFTËSI TË KUFIZUAR (KARROCË MANUALE NR.544) ARTI 249.01€ PRESHEVË SHQIPËTAR SËRBI
5128 05/04/2024 1 SHOQATA E PRINDËRVE DHE FËMIJEVE ME AFTËSI TË KUFIZUAR (KARROCË MANUALE NR.532) ARTI 249.01€ PRESHEVË SHQIPËTAR SËRBI
5127 05/04/2024 1 SHOQATA E PRINDËRVE DHE FËMIJEVE ME AFTËSI TË KUFIZUAR (KARROCË MANUALE NR.506) ARTI 249.01€ PRESHEVË SHQIPËTAR SERBI
5126 05/04/2024 1 CHAHID BOUAYADI (KARROCË ELEKTRIKE NR.361) ARTI 999.93€ NOVI PAZAR EGJIPTIAN SERBI
5125 05/04/2024 1 VAHID SASOVIC (KARROCË ELEKTRIKE NR.353) ARTI 999.93€ TUTIN BOSHNJAK SËRBI
5124 05/04/2024 1 SUAD RIZVANOVIC (KARROCË MANUALE NR. 552 ) ARTI 249.01€ TUTIN BOSHNJAK SËRBI
5123 05/04/2024 1 ELIGERTA SADJA (KARROCË ELEKTRIKE NR.354) ARTI 999.93€ ELBASAN SHQIPËTAR SHQIPËRI
5122 05/04/2024 1 NIKOLIN KOCI (KARROCË ELEKTRIKE NR.351) ARTI 999.93€ ELBASAN SHQIPËTAR SHQIPËRI
5121 05/04/2024 1 ENKELETA BODURI (KARROCË ELEKTRIKE NR.350) ARTI 999.93€ ELBASAN SHQIPËTARE SHQIPËRI
5120 05/04/2024 1 FLORIDA TUFA (KARROCË ELEKTRIKE NR.349) ARTI 999.93€ ELBASAN SHQIPËTARE SHQIPËRI
5119 05/04/2024 1 ANEST LLESHANAKU (KARROCË ELEKTRIKE NR.352) ARTI 999.93€ ELBASAN SHQIPËTAR SHQIPËRI
5118 05/04/2024 1 UNIK SHABANI (KARROCË MANUALE NR.553) ARTI 249.01€ PRISHTINË KOSOVAR KOSOVË
5117 05/04/2024 1 BASHKIM KOCI (KARROCË ELEKTRIKE NR.336) ARTI 999.93€ ELBASAN SHQIPËTAR SHQIPËRI
5116 05/04/2024 1 DRITON PACOLLI (KARROCË ELEKTRIKE NR.335) ARTI 999.93€ PRISHTINË KOSOVAR KOSOVË
5115 05/04/2024 1 BAJRAMSHA KRASNIQI (KARROCË ELEKTRIKE NR.278) ARTI 999.93€ PRISHTINË KOSOVARE KOSOVË
5114 05/04/2024 1 ANIK GANIU (KARROCË MANUALE NR.548 ) ARTI 249.01€ PRISHTINË KOSOVAR KOSOVË
5113 05/04/2024 1 LIS KRASNIQI (KARROCË MANUALE NR.554) ARTI 249.01€ PRISHTINË KOSOVAR KOSOVË
5112 05/04/2024 1 BLERIM SIMNICA (KARROCË ELEKTRIKE NR.320) ARTI 999.93€ PRISHTINË KOSOVAR KOSOVË
5111 05/04/2024 1 BJORD CANOLLI (KARROCË MANUELA NR.535) ARTI 249.01€ PRISHTINË KOSOVAR KOSOVË
5110 05/04/2024 1 CELAL SAKOGLU (KARROCË ELEKTRIKE NR.250) ARTI 999.93€ PRISHTINË TURK KOSOVË
5109 05/04/2024 1 REIS LLAPASHTICA (KARROCË ELEKTRIKE NR.281) ARTI 999.93€ PRISHTINË KOSOVAR KOSOVË
5108 05/04/2024 1 HANIFE OSIQ (KARROCË ELEKTRIKE NR.279) ARTI 999.93€ PRISHTINË KOSOVARE KOSOVË
5107 05/04/2024 1 SUZANA BIKLIQ (KARROCË ELEKTRIKE NR.249) ARTI 999.93€ PRISHTINË KOSOVAR KOSOVË
5106 05/04/2024 1 BLEONA HODAJ (KARROCË ELEKTRIKE NR.288) ARTI 999.93€ PRISHTINË KOSOVARE KOSOVË
5105 05/04/2024 1 ALBAN BICI (KARROCË MANUALE NR.550) ARTI 249.01€ PRISHTINË KOSOVAR KOSOVË
5104 05/04/2024 1 BESARE BYTYQI (KARROCË ELEKTRIKE NR.344) ARTI 999.93€ PRISHTINË KOSOVARE KOSOVË
5103 05/04/2024 1 SHUKRIE RAMA (KARROCË ELEKTRIKE NR.257) ARTI 999.93€ PRISHTINË KOSOVARE KOSOVË
5102 05/04/2024 1 ARTON FETAHI (KARROCË MANUALE NR.556) ARTI 249.01€ BUJANOC SHQIPËTAR SËRBI
5101 05/04/2024 1 SKENDER RROSHI (KARROCË ELEKTRIKE NR.280) ARTI 999.93€ ELBASAN SHQIPËTAR SHQIPËRI
5100 05/04/2024 1 MENTOR ILJAZI (KARROCË ELEKTRIKE NR.298) ARTI 999.93€ PRESHEVË SHQIPËTAR SËRBI
5099 05/04/2024 1 AMELA HIDA (KARROCË ELEKTRIKE NR.146) ARTI 999.93€ PRESHEVË SHQIPËTARE SËRBI
5098 05/04/2024 1 ENDRIT MUSTAFA (KARROCË ELEKTRIKE NR.296) ARTI 999.93€ PRESHEVË SHQIPETAR SERBI
5097 05/04/2024 1 OMEJA AJDINI (KARROCË ELEKTRIKE NR.295) ARTI 999.93€ PRESHEVË SHQIPETARE SERBI
5096 05/04/2024 1 ISMAIL ISMAILI (KARROCË ELEKTRIKE NR.230) ARTI 999.93€ PRESHEVË SHQIPETAR SERBI
5095 03/04/2024 1 MUAMER KRASNIQI 300.00€ PRIZREN KOSOVAR KOSOVË
Kontributet e shpërndara 1,310,475.66€
Kontributet totale për Mars 2024 Totali Mars 2024 21,540.80€
5094 113 Tarifa e Transaksionit Mars 2024 40.80€
5094 15/03/2024 1 ARBENITA ARIFI 100.00€ KOLIQ KOSOVARE KOSOVA
5093 21/03/2024 1 SABRI BAKIU 500.00€ FERIZAJ KOSOVAR KOSOVË
5092 21/03/2024 1 BASRI PALLOSHI 400.00€ KAQANIK KOSOVAR KOSOVË
5091 21/03/2024 1 BLIN OLLURI 300.00€ LIPJAN KOSOVAR KOSOVË
5090 21/03/2024 1 TRIUMF HYSENI (FITORE HYSENI) 300.00€ VUSHTRRI KOSOVAR KOSOVË
5089 21/03/2024 1 ERD PACOLLI (SAGJIDE PACOLLI) 300.00€ PRISHTINE KOSOVAR KOSOVË
5088 21/03/2024 1 DURAN RAMADANI (KUMRIJE ALIU) 300.00€ FUSHE KOSOVE KOSOVAR KOSOVË
5087 21/03/2024 1 NIL TERBUNJA (VALENTINA TERBUNJA) 300.00€ FUSHE KOSOVE KOSOVAR KOSOVË
5086 21/03/2024 1 JON AHMETI (ILKNUR IBRAHIMI) 300.00€ SHTIME KOSOVAR KOSOVË
5085 21/03/2024 1 DONART ISUFI 300.00€ LIPJAN KOSOVAR KOSOVË
5084 21/03/2024 1 NUAR AVDIU ( NAIME MALOKU) 300.00€ PRISHTINE KOSOVAR KOSOVE
5083 21/03/2024 1 HAXHERE JANUZI 200.00€ DRENAS KOSOVAR KOSOVË
5082 21/03/2024 1 DARIS BEQIRI (SHKELZEN BEQIRI) 200.00€ PRISHTINË KOSOVAR KOSOVË
5081 15/03/2024 1 AYŞEGÜL GÖÇEN 100.00€ STAMBOLL TURKE TURQI
5080 15/03/2024 1 DİLEK KARA 100.00€ STAMBOLL TURKE TURQI
5079 15/03/2024 1 ŞEYMA ŞENGÜL 100.00€ STAMBOLL TURKE TURQI
5078 15/03/2024 1 AYHAN GÜVENDİREN 100.00€ STAMBOLL TURK TURQI
5077 15/03/2024 1 ESER KARA 100.00€ STAMBOLL TURK TURQI
5076 15/03/2024 1 REŞAT ASILTÜRK 100.00€ STAMBOLL TURK TURQI
5075 15/03/2024 1 DANIELA VELESKA 100.00€ PRILEP MAQEDONE MAQEDONI
5074 15/03/2024 1 PERO MOMCILOV 100.00€ VINICA MAQEDON MAQEDONI
5073 15/03/2024 1 ALBION MUSLII 100.00€ TETOVE SHQIPETAR MAQEDONI
5072 15/03/2024 1 GORAN SIMOSKI 100.00€ TETOVE MAQEDONAS MAQEDONI
5071 15/03/2024 1 FATIMA ABDYLI 100.00€ SHKUP SHQIPETARE MAQEDONI
5070 15/03/2024 1 ZYLBEHAR AHMETAJ 100.00€ PUKA SHQIPETAR SHQIPERI
5069 15/03/2024 1 AFRIM MEHAJ 100.00€ PUKA SHQIPETAR SHQIPERI
5068 15/03/2024 1 FILIP NDRECA 100.00€ PUKA SHQIPETAR SHQIPERI
5067 15/03/2024 1 EMA RIZVANI 100.00€ BAJRAM CURRI SHQIPETARE SHQIPERI
5066 15/03/2024 1 NUSHE DOLLAPAJ 100.00€ TROPOJE SHQIPETARE SHQIPERI
5065 15/03/2024 1 SENAD POCURICA 100.00€ BIIJELO POLJE BOSHNJAK MALI I ZI
5064 15/03/2024 1 SENKA TVRDISIC 100.00€ BIIJELO POLJE MALAZEZE MALI I ZI
5063 15/03/2024 1 ERSAN SKRIJELJ 100.00€ ROZHAJE BOSHNJAK MALI I ZI
5062 15/03/2024 1 BIRSENA MEHMEDAGIC 100.00€ PRIJEDOR BOSHNJAKE BOSNJE DHE HERXEGOVINE
5061 15/03/2024 1 JELKA PRZULJ 100.00€ SARAJEVE KROATE BOSNJE DHE HERXEGOVINE
5060 15/03/2024 1 HARISA BRADARIC 100.00€ KAMENIC BOSHNJAKE BOSNJE DHE HERXEGOVINE
5059 15/03/2024 1 MATILDA MARKOVIC 100.00€ MEDVEGJE ROME SERBI
5058 15/03/2024 1 MIFTAR JAHOVIC 100.00€ MEDVEGJE SHQIPETAR SERBI
5057 15/03/2024 1 VULLNET OSMANI 100.00€ BUJANOC SHQIPETAR SERBI
5056 15/03/2024 1 JELENA JOVANOVIC 100.00€ STARA PAZOVE SERBE SERBI
5055 15/03/2024 1 DANKA MARTAC 100.00€ RASHKA SERBE SERBI
5054 15/03/2024 1 MILHATA LOTINAC 100.00€ NOVI PAZAR BOSHNJAKE SERBI
5053 15/03/2024 1 AMELA LATIFOVIC 100.00€ NOVI PAZAR BOSHNJAKE SERBI
5052 15/03/2024 1 NERMIN NUMANOVIC 100.00€ NOVI PAZAR BOSHNJAKE SERBI
5051 15/03/2024 1 NATASA APOSTOLOVIC 100.00€ PRESHEVE SERBE SERBI
5050 15/03/2024 1 DAMIR MUSTAFOVIC 100.00€ PRESHEVE ROM SERBI
5049 15/03/2024 1 LULJETA SHABANI 100.00€ PRESHEVË SHQIPETARE SERBI
5048 15/03/2024 1 ASMON MURTEZI 100.00€ PRESHEVE SHQIPETAR SERBI
5047 15/03/2024 1 JON HYSENI (MAGBULE HYSENI) 100.00€ PRESHEVE SHQIPETARE SERBI
5046 15/03/2024 1 HANUMSHAHE PAJAZITI 100.00€ GJILAN KOSOVARE KOSOVË
5045 15/03/2024 1 LORIK NAMANI (NUSRET NAMANI) 100.00€ PRISHTINE KOSOVAR KOSOVË
5044 15/03/2024 1 EMRUSH AVDIJA 100.00€ FERIZAJ KOSOVAR KOSOVË
5043 15/03/2024 1 LORESA KOLIQI 100.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVA
5042 15/03/2024 1 MEXHIT IMERI 100.00€ ZUBIN POTOK KOSOVAR KOSOVA
5041 15/03/2024 1 BEDRIJE BERISHA 100.00€ PRIZREN KOSOVARE KOSOVA
5040 15/03/2024 1 QENDRIM GAVAZAJ 100.00€ PRIZREN KOSOVAR KOSOVA
5039 15/03/2024 1 RAZA GERBESHI ( NAZMI DOBRATIQI) 100.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVA
5038 15/03/2024 1 FLORIM BAJRAMI 100.00€ GRAQANICE ASHKALI KOSOVA
5037 15/03/2024 1 SABINA LLOQANI 100.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVA
5036 15/03/2024 1 BRAHIM GASHI 100.00€ KLINE KOSOVAR KOSOVE
5035 15/03/2024 1 "SHOQATA HUMANITARE BEMIRESE "BEREQETI" 100.00€ PRISHTINE KOSOVAR KOSOVE
5034 15/03/2024 1 SHQIPE EMINI 100.00€ LIPJAN KOSOVARE KOSOVE
5033 15/03/2024 1 ELFETE ALIJAJ 100.00€ FUSHE KOSOVE KOSOVARE KOSOVE
5032 15/03/2024 1 HAJRIJE BAJRAMI 100.00€ GRAQANIC ASHKALI KOSOVE
5031 15/03/2024 1 VALBON POROSHTICA 100.00€ HAJVALI KOSOVAR KOSOVE
5030 15/03/2024 1 NAFIJE LECI 100.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVE
5029 15/03/2024 1 SEVDIE SHABANI 100.00€ PEJE KOSOVARE KOSOVA
5028 15/03/2024 1 RAPSINA ALIJA 100.00€ DRAGASH BOSHNJAKE KOSOVE
5027 15/03/2024 1 VAHIDE LECAJ 100.00€ KAMENIC KOSOVARE KOSOVE
5026 15/03/2024 1 HAJRIJE DAUTI 100.00€ GJILAN KOSOVARE KOSOVE
5025 15/03/2024 1 AHMET DUBOVA 100.00€ VITI KOSOVAR KOSOVE
5024 15/03/2024 1 MINIRE JASHARI 100.00€ FERIZAJ KOSOVARE KOSOVE
5023 15/03/2024 1 JETMIRE DULLOVI 100.00€ KAQANIK KOSOVARE KOSOVE
5022 15/03/2024 1 BEHIJE SOKOLI 100.00€ RAHOVEC KOSOVARE KOSOVE
5021 15/03/2024 1 TREFIDE HOXHAJ 100.00€ PRIZREN KOSOVARE KOSOVE
5020 15/03/2024 1 SAKIBE NIKOLIQI 100.00€ GJAKOVE KOSOVARE KOSOVA
5019 15/03/2024 1 JETA DREJAJ 100.00€ PEJE KOSOVARE KOSOVE
5018 15/03/2024 1 LENDITA HAJDINAJ 100.00€ ISTOG KOSOVARE KOSOVE
5017 15/03/2024 1 ADVAN KRASNIQI 100.00€ OBILIQ KOSOVAR KOSOVE
5016 15/03/2024 1 SHUKRIJE IMERI 100.00€ VUSHTRI KOSOVARE KOSOVE
5015 15/03/2024 1 VALMANE KASTRATI 100.00€ DRENAS KOSOVARE KOSOVE
5014 15/03/2024 1 SAHARA IBISHI 100.00€ MITROVICE KOSOVARE KOSOVA
5013 15/03/2024 1 MYRVETE RADONCIC 100.00€ MITROVICE BOSHNJAKE KOSOVE
5012 15/03/2024 1 BLEARD OSMANI 100.00€ SKENDERAJ KOSOVAR KOSOVE
5011 15/03/2024 1 NECAT MAZREK 100.00€ MAMUSHE TURK KOSOVE
5010 15/03/2024 1 SAMIDIN KALANDERI 100.00€ OPOJ KOSOVAR KOSOVE
5009 15/03/2024 1 IRFAN HASHANI (MEJREME HASHANI) 100.00€ LIPJAN KOSOVAR KOSOVE
5008 15/03/2024 1 RIFAT ANIQ (IBADETE ANIQ) 100.00€ VITI ASHKALI KOSOVE
5007 15/03/2024 1 NAIM SOPA 100.00€ KACANIK KOSOVAR KOSOVE
5006 15/03/2024 1 IDRIZ BUSHI 100.00€ HANI I ELEZIT KOSOVAR KOSOVE
5005 15/03/2024 1 HILMI VITIJA ( ORNELA VITIJA ) 100.00€ HAJVALI KOSOVAR KOSOVA
5004 15/03/2024 1 NURIJE DEMIRI (LOREND DEMIRI) 100.00€ GJAKOVE KOSOVARE KOSOVE
5003 15/03/2024 1 NIJAZI SADIKU 100.00€ SHTIME KOSOVARE KOSOVE
5002 15/03/2024 1 ADEM KELIQ 100.00€ FUSHE KOSOVE ROM KOSOVE
5001 15/03/2024 1 MUSTAFA ABAZI 100.00€ LLABJAN KOSOVAR KOSOVE
5000 15/03/2024 1 VENERA ADEMI (NASERE ADEMI) 100.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVE
4999 15/03/2024 1 SAHIT HODOLLI 100.00€ PODUJEVE KOSOVAR KOSOVE
4998 15/03/2024 1 KADRI MAMAJ 100.00€ SUHAREKE KOSOVAR KOSOVE
4997 15/03/2024 1 BESNIK BUNJAKU 100.00€ VUSHTRRI KOSOVAR KOSOVE
4996 15/03/2024 1 SHQIRIJE MUSAJ 100.00€ MALISHEVE KOSOVARE KOSOVE
4995 15/03/2024 1 ISA MALIQI 100.00€ KAMENICE KOSOVAR KOSOVE
4994 15/03/2024 1 XHEMAJL MORINA 100.00€ DRENAS KOSOVAR KOSOVE
4993 15/03/2024 1 DARDAN EJUPI 100.00€ RAHOVEC KOSOVAR KOSOVË
4992 15/03/2024 1 GENTRIT MIFTARI 100.00€ FERIZAJ KOSOVAR KOSOVE
4991 15/03/2024 1 MUHAMET KELMENDI 100.00€ PEJE KOSOVARE KOSOVA
4990 15/03/2024 1 ZEJNIJE ZOGAJ 100.00€ KLINE KOSOVARE KOSOVE
4989 15/03/2024 1 FERIDE BEHRAMI 100.00€ MITROVICE KOSOVARE KOSOVE
4988 15/03/2024 1 GANI SADIKAJ 100.00€ ISTOG KOSOVAR KOSOVE
4987 15/03/2024 1 ZIZE OSAJ 100.00€ DECAN KOSOVAR KOSOVE
4986 15/03/2024 1 MEHREME HAVOLLI 100.00€ PODUJEVE KOSOVARE KOSOVE
4985 15/03/2024 1 ARBENITA ARIFI 100.00€ KOLIQ KOSOVARE KOSOVA
4984 15/03/2024 1 SHAHE LOSHI 500.00€ PEJE KOSOVARE KOSOVË
4983 12/03/2024 1 SELMON SADIKU 6,000.00€ GJILAN KOSOVARE KOSOVË
4982 06/03/2024 1 VALDETE MALIQI SHKODRA 1,500.00€ PODUJEVE KOSOVARE KOSOVË
Kontributet e shpërndara 1,288,934.86€
Kontributet totale për Shkurt 2024 Totali Shkurt 2024 48,845.92€
4981 140 Tarifa e Transaksionit Shkurt 2024 82.90€
4981 09/02/2024 1 VLLAZNIM METAJ 1,500.00€ ISTOG KOSOVAR KOSOVË
4980 26/02/2024 1 SHFMU “IMRI HALILI” ( TELEVIZORË DHE MBAJTËSE TË TV), FAKT.NR. 5068 (GDS 6) VALON 914.82€ FERIZAJ KOSOVAR KOSOVË
4979 26/02/2024 1 SHFMU “IMRI HALILI” ( TELEVIZORË DHE MBAJTËSE TË TV), FAKT.NR. 116 (GDS 6) VALON 914.82€ FERIZAJ KOSOVAR KOSOVË
4978 26/02/2024 1 SHFMU “IMRI HALILI” ( TELEVIZORË DHE MBAJTËSE TË TV), FAKT.NR. 114 (GDS 6) VALON 914.82€ FERIZAJ KOSOVAR KOSOVË
4977 26/02/2024 1 SHFMU “IMRI HALILI” ( TELEVIZORË DHE MBAJTËSE TË TV), FAKT.NR. 112 (GDS 6) VALON 914.82€ FERIZAJ KOSOVAR KOSOVË
4976 26/02/2024 1 SHFMU “IMRI HALILI” ( TELEVIZORË DHE MBAJTËSE TË TV), FAKT.NR. 110 (GDS 6) VALON 914.82€ FERIZAJ KOSOVAR KOSOVË
4975 26/02/2024 1 SHFMU “IMRI HALILI” ( TELEVIZORË DHE MBAJTËSE TË TV), FAKT.NR. 109 (GDS 6) VALON 914.82€ FERIZAJ KOSOVAR KOSOVË
4974 26/02/2024 1 SHFMU “IMRI HALILI” ( TELEVIZORË DHE MBAJTËSE TË TV), FAKT.NR. 108 (GDS 6) VALON 914.82€ FERIZAJ KOSOVAR KOSOVË
4973 26/02/2024 1 SHFMU “IMRI HALILI” ( TELEVIZORË DHE MBAJTËSE TË TV), FAKT.NR. 107 (GDS 6) VALON 914.82€ FERIZAJ KOSOVAR KOSOVË
4972 26/02/2024 1 SHFMU “IMRI HALILI” ( TELEVIZORË DHE MBAJTËSE TË TV), FAKT.NR. 106 (GDS 6) VALON 914.82€ FERIZAJ KOSOVAR KOSOVË
4971 26/02/2024 1 SHFMU “IMRI HALILI” ( TELEVIZORË DHE MBAJTËSE TË TV), FAKT.NR. 104 (GDS 6) VALON 914.82€ FERIZAJ KOSOVAR KOSOVË
4970 26/02/2024 1 SHFMU “IMRI HALILI” ( TELEVIZORË DHE MBAJTËSE TË TV), FAKT.NR. 102 (GDS 6) VALON 914.82€ FERIZAJ KOSOVAR KOSOVË
4969 23/02/2024 1 LLUKMAN AHMETI (NEXHDET AHMETI) 500.00€ MITROVICE KOSOVAR KOSOVË
4968 22/02/2024 1 FATIME UKA 500.00€ LIPJAN KOSOVARE KOSOVË
4967 21/02/2024 1 BEJTUSH SOFTOLLI 500.00€ PRISHTINE KOSOVAR KOSOVA
4966 20/02/2024 1 VJOLLCA JUSUFI 4,000.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVË
4965 20/02/2024 1 JANINE MORINA 500.00€ GJAKOVE KOSOVARE KOSOVË
4964 20/02/2024 1 AFERDITA KAMERI 300.00€ GJAKOVE KOSOVARE KOSOVË
4963 20/02/2024 1 MEDINE BERISHA 300.00€ PRIZREN KOSOVARE KOSOVË
4962 20/02/2024 1 NEXHAT HALILI (SABIT HALITI) 300.00€ PODUJEVE KOSOVAR KOSOVË
4961 20/02/2024 1 AIDA HAXHANI 300.00€ MITROVICE KOSOVARE KOSOVË
4960 20/02/2024 1 GONGJE BROVINA 300.00€ GJAKOVE KOSOVARE KOSOVË
4959 20/02/2024 1 NADIRE MULLIQI 300.00€ PODUJEVE KOSOVARE KOSOVË
4958 20/02/2024 1 ALP MORINA (LIRIDON MORINA) 300.00€ MALISHEVE KOSOVAR KOSOVË
4957 20/02/2024 1 ANUEA UKA (ARTON UKA) 300.00€ PODUJEVE KOSOVAR KOSOVË
4956 20/02/2024 1 OLTI MUSLIU (HANIFE MUSLIU) 300.00€ PODUJEVE KOSOVAR KOSOVË
4955 20/02/2024 1 GERTA SAHATQIJA ( ALBINA SAHATQIJA) 300.00€ GJAKOVE KOSOVARE KOSOVË
4954 20/02/2024 1 ERION AJETI (KASIM AJETI) 300.00€ PODUJEVE KOSOVAR KOSOVË
4953 20/02/2024 1 ELTA ASLLANI (ZEJNIJE ASLLANI) 300.00€ PODUJEVE KOSOVARE KOSOVË
4952 20/02/2024 1 GENTRIT KAMEROLLI (LEONITE KAMEROLLI) 300.00€ PODUJEVE KOSOVAR KOSOVË
4951 20/02/2024 1 ERT HAJRIZI (BESIM HAJRIZI) 300.00€ PRISHTINE KOSOVAR KOSOVË
4950 20/02/2024 1 KAON BROVINA (NENTOR BROVINA) 300.00€ GJAKOVE KOSOVAR KOSOVË
4949 20/02/2024 1 LIRIDONA ZEKAJ 300.00€ PEJE KOSOVARE KOSOVË
4948 20/02/2024 1 HENOR MALOKU( ILIRIANA MALOKU) 300.00€ FUSHE KOSOVE KOSOVAR KOSOVË
4947 20/02/2024 1 NAXHIJE BERISHA 300.00€ GJAKOVE KOSOVARE KOSOVË
4946 20/02/2024 1 RILIND ALIU 300.00€ PEJE KOSOVAR KOSOVË
4945 20/02/2024 1 URAN HALILI (VIKTOR HALILI) 300.00€ PRISHTINË KOSOVAR KOSOVË
4944 20/02/2024 1 AFRONINA PERTESHONI 300.00€ GJAKOVE KOSOVARE KOSOVË
4943 15/02/2024 1 AYŞEGÜL GÖÇEN 100.00€ STAMBOLL TURKE TURQI
4942 15/02/2024 1 DİLEK KARA 100.00€ STAMBOLL TURKE TURQI
4941 15/02/2024 1 ŞEVVAL TEKÇE 100.00€ STAMBOLL TURKE TURQI
4940 15/02/2024 1 ŞEYMA ŞENGÜL 100.00€ STAMBOLL TURKE TURQI
4939 15/02/2024 1 AYHAN GÜVENDİREN 100.00€ STAMBOLL TURK TURQI
4938 15/02/2024 1 ESER KARA 100.00€ STAMBOLL TURK TURQI
4937 15/02/2024 1 REŞAT ASILTÜRK 100.00€ STAMBOLL TURK TURQI
4936 15/02/2024 1 DANIELA VELESKA 100.00€ PRILEP MAQEDONE MAQEDONI
4935 15/02/2024 1 PERO MOMCILOV 100.00€ VINICA MAQEDON MAQEDONI
4934 15/02/2024 1 ALBION MUSLII 100.00€ TETOVE SHQIPETAR MAQEDONI
4933 15/02/2024 1 GORAN SIMOSKI 100.00€ TETOVE MAQEDONAS MAQEDONI
4932 15/02/2024 1 ZYLBEHAR AHMETAJ 100.00€ PUKA SHQIPETAR SHQIPERI
4931 15/02/2024 1 FILIP NDRECA 100.00€ PUKA SHQIPETAR SHQIPERI
4930 15/02/2024 1 NUSHE DOLLAPAJ 100.00€ TROPOJE SHQIPETARE SHQIPERI
4929 15/02/2024 1 SENAD POCURICA 100.00€ BIIJELO POLJE BOSHNJAK MALI I ZI
4928 15/02/2024 1 SENKA TVRDISIC 100.00€ BIIJELO POLJE MALAZEZE MALI I ZI
4927 15/02/2024 1 ERSAN SKRIJELJ 100.00€ ROZHAJE BOSHNJAK MALI I ZI
4926 15/02/2024 1 BIRSENA MEHMEDAGIC 100.00€ PRIJEDOR BOSHNJAKE BOSNJE DHE HERXEGOVINE
4925 15/02/2024 1 JELKA PRZULJ 100.00€ SARAJEVE KROATE BOSNJE DHE HERXEGOVINE
4924 15/02/2024 1 HARISA BRADARIC 100.00€ KAMENIC BOSHNJAKE BOSNJE DHE HERXEGOVINE
4923 15/02/2024 1 MATILDA MARKOVIC 100.00€ MEDVEGJE ROME SERBI
4922 15/02/2024 1 MIFTAR JAHOVIC 100.00€ MEDVEGJE SHQIPETAR SERBI
4921 15/02/2024 1 VULLNET OSMANI 100.00€ BUJANOC SHQIPETAR SERBI
4920 15/02/2024 1 JELENA JOVANOVIC 100.00€ STARA PAZOVE SERBE SERBI
4919 15/02/2024 1 DANKA MARTAC 100.00€ RASHKA SERBE SERBI
4918 15/02/2024 1 MILHATA LOTINAC 100.00€ NOVI PAZAR BOSHNJAKE SERBI
4917 15/02/2024 1 AMELA LATIFOVIC 100.00€ NOVI PAZAR BOSHNJAKE SERBI
4916 15/02/2024 1 NERMIN NUMANOVIC 100.00€ NOVI PAZAR BOSHNJAKE SERBI
4915 15/02/2024 1 NATASA APOSTOLOVIC 100.00€ PRESHEVE SERBE SERBI
4914 15/02/2024 1 DAMIR MUSTAFOVIC 100.00€ PRESHEVE ROM SERBI
4913 15/02/2024 1 LULJETA SHABANI 100.00€ PRESHEVË SHQIPETARE SERBI
4912 15/02/2024 1 ASMON MURTEZI 100.00€ PRESHEVE SHQIPETAR SERBI
4911 15/02/2024 1 JON HYSENI (MAGBULE HYSENI) 100.00€ PRESHEVE SHQIPETARE SERBI
4910 15/02/2024 1 ARBENITA ARIFI 100.00€ KOLIQ KOSOVARE KOSOVA
4909 15/02/2024 1 HANUMSHAHE PAJAZITI 100.00€ GJILAN KOSOVARE KOSOVË
4908 15/02/2024 1 LORIK NAMANI (NUSRET NAMANI) 100.00€ PRISHTINE KOSOVAR KOSOVË
4907 15/02/2024 1 EMRUSH AVDIJA 100.00€ FERIZAJ KOSOVAR KOSOVË
4906 15/02/2024 1 NEXHMIJE ZUZAKU 100.00€ GJILAN KOSOVARE KOSOVA
4905 15/02/2024 1 LORESA KOLIQI 100.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVA
4904 15/02/2024 1 MEXHIT IMERI 100.00€ ZUBIN POTOK KOSOVAR KOSOVA
4903 15/02/2024 1 HASIM KUCI 100.00€ JUNIK KOSOVAR KOSOVA
4902 15/02/2024 1 BEDRIJE BERISHA 100.00€ PRIZREN KOSOVARE KOSOVA
4901 15/02/2024 1 QENDRIM GAVAZAJ 100.00€ PRIZREN KOSOVAR KOSOVA
4900 15/02/2024 1 RAZA GERBESHI ( NAZMI DOBRATIQI) 100.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVA
4899 15/02/2024 1 FLORIM BAJRAMI 100.00€ GRAQANICE ASHKALI KOSOVA
4898 15/02/2024 1 SABINA LLOQANI 100.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVA
4897 15/02/2024 1 BRAHIM GASHI 100.00€ KLINE KOSOVAR KOSOVE
4896 15/02/2024 1 "SHOQATA HUMANITARE BEMIRESE "BEREQETI" 100.00€ PRISHTINE KOSOVAR KOSOVE
4895 15/02/2024 1 SHQIPE EMINI 100.00€ LIPJAN KOSOVARE KOSOVE
4894 15/02/2024 1 ELFETE ALIJAJ 100.00€ FUSHE KOSOVE KOSOVARE KOSOVE
4893 15/02/2024 1 HAJRIJE BAJRAMI 100.00€ GRAQANIC ASHKALI KOSOVE
4892 15/02/2024 1 VALBON POROSHTICA 100.00€ HAJVALI KOSOVAR KOSOVE
4891 15/02/2024 1 NAFIJE LECI 100.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVE
4890 15/02/2024 1 SEVDIE SHABANI 100.00€ PEJE KOSOVARE KOSOVA
4889 15/02/2024 1 RAPSINA ALIJA 100.00€ DRAGASH BOSHNJAKE KOSOVE
4888 15/02/2024 1 VAHIDE LECAJ 100.00€ KAMENIC KOSOVARE KOSOVE
4887 15/02/2024 1 HAJRIJE DAUTI 100.00€ GJILAN KOSOVARE KOSOVE
4886 15/02/2024 1 AHMET DUBOVA 100.00€ VITI KOSOVAR KOSOVE
4885 15/02/2024 1 MINIRE JASHARI 100.00€ FERIZAJ KOSOVARE KOSOVE
4884 15/02/2024 1 JETMIRE DULLOVI 100.00€ KAQANIK KOSOVARE KOSOVE
4883 15/02/2024 1 BEHIJE SOKOLI 100.00€ RAHOVEC KOSOVARE KOSOVE
4882 15/02/2024 1 TREFIDE HOXHAJ 100.00€ PRIZREN KOSOVARE KOSOVE
4881 15/02/2024 1 SAKIBE NIKOLIQI 100.00€ GJAKOVE KOSOVARE KOSOVA
4880 15/02/2024 1 JETA DREJAJ 100.00€ PEJE KOSOVARE KOSOVE
4879 15/02/2024 1 LENDITA HAJDINAJ 100.00€ ISTOG KOSOVARE KOSOVE
4878 15/02/2024 1 ADVAN KRASNIQI 100.00€ OBILIQ KOSOVAR KOSOVE
4877 15/02/2024 1 SHUKRIJE IMERI 100.00€ VUSHTRI KOSOVARE KOSOVE
4876 15/02/2024 1 VALMANE KASTRATI 100.00€ DRENAS KOSOVARE KOSOVE
4875 15/02/2024 1 SAHARA IBISHI 100.00€ MITROVICE KOSOVARE KOSOVA
4874 15/02/2024 1 MYRVETE RADONCIC 100.00€ MITROVICE BOSHNJAKE KOSOVE
4873 15/02/2024 1 NENAD DJORDJEVIC 100.00€ GRACANICE SERB KOSOVE
4872 15/02/2024 1 BLEARD OSMANI 100.00€ SKENDERAJ KOSOVAR KOSOVE
4871 15/02/2024 1 NECAT MAZREK (EDONA MAZREK) 100.00€ MAMUSHE TURK KOSOVE
4870 15/02/2024 1 SAMIDIN KALANDERI 100.00€ OPOJ KOSOVAR KOSOVE
4869 15/02/2024 1 IRFAN HASHANI (MEJREME HASHANI) 100.00€ LIPJAN KOSOVAR KOSOVE
4868 15/02/2024 1 RIFAT ANIQ (IBADETE ANIQ) 100.00€ VITI ASHKALI KOSOVE
4867 15/02/2024 1 NAIM SOPA 100.00€ KACANIK KOSOVAR KOSOVE
4866 15/02/2024 1 IDRIZ BUSHI 100.00€ HANI I ELEZIT KOSOVAR KOSOVE
4865 15/02/2024 1 HILMI VITIA(ORNELA VITIA) 100.00€ HAJVALI KOSOVARE KOSOVE
4864 15/02/2024 1 NURIJE DEMIRI (LOREND DEMIRI) 100.00€ GJAKOVE KOSOVARE KOSOVE
4863 15/02/2024 1 NIJAZI SADIKU 100.00€ SHTIME KOSOVARE KOSOVE
4862 15/02/2024 1 ADEM KELIQ 100.00€ FUSHE KOSOVE ROM KOSOVE
4861 15/02/2024 1 MUSTAFA ABAZI 100.00€ LLABJAN KOSOVAR KOSOVE
4860 15/02/2024 1 VENERA ADEMI (NASERE ADEMI) 100.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVE
4859 15/02/2024 1 SAHIT HODOLLI 100.00€ PODUJEVE KOSOVAR KOSOVE
4858 15/02/2024 1 KADRI MAMAJ 100.00€ SUHAREKE KOSOVAR KOSOVE
4857 15/02/2024 1 BESNIK BUNJAKU 100.00€ VUSHTRRI KOSOVAR KOSOVE
4856 15/02/2024 1 SHQIRIJE MUSAJ 100.00€ MALISHEVE KOSOVARE KOSOVE
4855 15/02/2024 1 ISA MALIQI 100.00€ KAMENICE KOSOVAR KOSOVE
4854 15/02/2024 1 XHEMAJL MORINA 100.00€ DRENAS KOSOVAR KOSOVE
4853 15/02/2024 1 DARDAN EJUPI 100.00€ RAHOVEC KOSOVAR KOSOVË
4852 15/02/2024 1 GENTRIT MIFTARI 100.00€ FERIZAJ KOSOVAR KOSOVE
4851 15/02/2024 1 MUHAMET KELMENDI 100.00€ PEJE KOSOVARE KOSOVA
4850 15/02/2024 1 ZEJNIJE ZOGAJ 100.00€ KLINE KOSOVARE KOSOVE
4849 15/02/2024 1 FERIDE BEHRAMI 100.00€ MITROVICE KOSOVARE KOSOVE
4848 15/02/2024 1 GANI SADIKAJ 100.00€ ISTOG KOSOVAR KOSOVE
4847 15/02/2024 1 ZIZE OSAJ 100.00€ DECAN KOSOVAR KOSOVE
4846 15/02/2024 1 MEHREME HAVOLLI 100.00€ PODUJEVE KOSOVARE KOSOVE
4845 15/02/2024 1 ARBENITA ARIFI 100.00€ KOLIQ KOSOVARE KOSOVA
4844 12/02/2024 1 CINAR ATAR ( NILAY ATAR) 13,000.00€ STAMBOLL TURK TURQI
4843 07/02/2024 1 BISERA META 500.00€ PRIZREN BOSHNJAKE KOSOVË
4842 05/02/2024 1 VAHIDE GURI (MEJDI GURI) 1,500.00€ KACANIK KOSOVARE KOSOVË
Kontributet e shpërndara 1,240,088.94€
Kontributet totale për Janar 2024 Totali Janar 2024 12,736.20€
4841 105 Tarifa e Transaksionit Janar 2024 36.20€
4841 15/01/2024 1 ARBENITA ARIFI 100.00€ KOLIQ KOSOVARE KOSOVA
4840 26/01/2024 1 NINA DRAGUSHA (FLORENTINA AJVAZI) 500.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVË
4839 17/01/2024 1 QENDRIM ZATRIQI 500.00€ GJAKOVE KOSOVAR KOSOVË
4838 17/01/2024 1 BAJRAM KRUEZI 400.00€ SHTIME KOSOVAR KOSOVË
4837 17/01/2024 1 NAIME ISMAILI 300.00€ PRESHEVE SHQIPETARE SERBI
4836 15/01/2024 1 AYŞEGÜL GÖÇEN 100.00€ STAMBOLL TURKE TURQI
4835 15/01/2024 1 DİLEK KARA 100.00€ STAMBOLL TURKE TURQI
4834 15/01/2024 1 ŞEVVAL TEKÇE 100.00€ STAMBOLL TURKE TURQI
4833 15/01/2024 1 ŞEYMA ŞENGÜL 100.00€ STAMBOLL TURKE TURQI
4832 15/01/2024 1 AYHAN GÜVENDİREN 100.00€ STAMBOLL TURK TURQI
4831 15/01/2024 1 ESER KARA 100.00€ STAMBOLL TURK TURQI
4830 15/01/2024 1 REŞAT ASILTÜRK 100.00€ STAMBOLL TURK TURQI
4829 15/01/2024 1 DANIELA VELESKA 100.00€ PRILEP MAQEDONE MAQEDONI
4828 15/01/2024 1 PERO MOMCILOV 100.00€ VINICA MAQEDON MAQEDONI
4827 15/01/2024 1 GORAN SIMOSKI 100.00€ TETOVE MAQEDONAS MAQEDONI
4826 15/01/2024 1 GORAN SIMOSKI 100.00€ TETOVE MAQEDONAS MAQEDONI
4825 15/01/2024 1 FATIMA ABDYLI 100.00€ SHKUP SHQIPETARE MAQEDONI
4824 15/01/2024 1 ZYLBEHAR AHMETAJ 100.00€ PUKA SHQIPETAR SHQIPERI
4823 15/01/2024 1 AFRIM MEHAJ 100.00€ PUKA SHQIPETAR SHQIPERI
4822 15/01/2024 1 FILIP NDRECA 100.00€ PUKA SHQIPETAR SHQIPERI
4821 15/01/2024 1 EMA RIZVANI 100.00€ BAJRAM CURRI SHQIPETARE SHQIPERI
4820 15/01/2024 1 NUSHE DOLLAPAJ 100.00€ TROPOJE SHQIPETARE SHQIPERI
4819 15/01/2024 1 SENAD POCURICA 100.00€ BIIJELO POLJE BOSHNJAK MALI I ZI
4818 15/01/2024 1 SENKA TVRDISIC 100.00€ BIIJELO POLJE MALAZEZE MALI I ZI
4817 15/01/2024 1 ERSAN SKRIJELJ 100.00€ ROZHAJE BOSHNJAK MALI I ZI
4816 15/01/2024 1 BIRSENA MEHMEDAGIC 100.00€ PRIJEDOR BOSHNJAKE BOSNJE DHE HERXEGOVINE
4815 15/01/2024 1 JELKA PRZULJ 100.00€ SARAJEVE KROATE BOSNJE DHE HERXEGOVINE
4814 15/01/2024 1 HARISA BRADARIC 100.00€ KAMENIC BOSHNJAKE BOSNJE DHE HERXEGOVINE
4813 15/01/2024 1 MATILDA MARKOVIC 100.00€ MEDVEGJE ROME SERBI
4812 15/01/2024 1 MIFTAR JAHOVIC 100.00€ MEDVEGJE SHQIPETAR SERBI
4811 15/01/2024 1 VULLNET OSMANI 100.00€ BUJANOC SHQIPETAR SERBI
4810 15/01/2024 1 JELENA JOVANOVIC 100.00€ STARA PAZOVE SERBE SERBI
4809 15/01/2024 1 DANKA MARTAC 100.00€ RASHKA SERBE SERBI
4808 15/01/2024 1 MILHATA LOTINAC 100.00€ NOVI PAZAR BOSHNJAKE SERBI
4807 15/01/2024 1 AMELA LATIFOVIC 100.00€ NOVI PAZAR BOSHNJAKE SERBI
4806 15/01/2024 1 NERMIN NUMANOVIC 100.00€ NOVI PAZAR BOSHNJAKE SERBI
4805 15/01/2024 1 NATASA APOSTOLOVIC 100.00€ PRESHEVE SERBE SERBI
4804 15/01/2024 1 DAMIR MUSTAFOVIC 100.00€ PRESHEVE ROM SERBI
4803 15/01/2024 1 LULJETA SHABANI 100.00€ PRESHEVË SHQIPETARE SERBI
4802 15/01/2024 1 ASMON MURTEZI 100.00€ PRESHEVE SHQIPETAR SERBI
4801 15/01/2024 1 JON HYSENI (MAGBULE HYSENI) 100.00€ PRESHEVE SHQIPETARE SERBI
4800 15/01/2024 1 HANUMSHAHE PAJAZITI 100.00€ GJILAN KOSOVARE KOSOVË
4799 15/01/2024 1 LORIK NAMANI (NUSRET NAMANI) 100.00€ PRISHTINE KOSOVAR KOSOVË
4798 15/01/2024 1 EMRUSH AVDIJA 100.00€ FERIZAJ KOSOVAR KOSOVË
4797 15/01/2024 1 NEXHMIJE ZUZAKU 100.00€ GJILAN KOSOVARE KOSOVA
4796 15/01/2024 1 LORESA KOLIQI 100.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVA
4795 15/01/2024 1 MEXHIT IMERI 100.00€ ZUBIN POTOK KOSOVAR KOSOVA
4794 15/01/2024 1 HASIM KUCI 100.00€ JUNIK KOSOVAR KOSOVA
4793 15/01/2024 1 BEDRIJE BERISHA 100.00€ PRIZREN KOSOVARE KOSOVA
4792 15/01/2024 1 QENDRIM GAVAZAJ 100.00€ PRIZREN KOSOVAR KOSOVA
4791 15/01/2024 1 RAZA GERBESHI ( NAZMI DOBRATIQI) 100.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVA
4790 15/01/2024 1 FLORIM BAJRAMI 100.00€ GRAQANICE ASHKALI KOSOVA
4789 15/01/2024 1 SABINA LLOQANI 100.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVA
4788 15/01/2024 1 BRAHIM GASHI 100.00€ KLINE KOSOVAR KOSOVE
4787 15/01/2024 1 "SHOQATA HUMANITARE BEMIRESE "BEREQETI" 100.00€ PRISHTINE KOSOVAR KOSOVE
4786 15/01/2024 1 SHQIPE EMINI 100.00€ LIPJAN KOSOVARE KOSOVE
4785 15/01/2024 1 ELFETE ALIJAJ 100.00€ FUSHE KOSOVE KOSOVARE KOSOVE
4784 15/01/2024 1 HAJRIJE BAJRAMI 100.00€ GRAQANIC ASHKALI KOSOVE
4783 15/01/2024 1 VALBON POROSHTICA 100.00€ HAJVALI KOSOVAR KOSOVE
4782 15/01/2024 1 NAFIJE LECI 100.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVE
4781 15/01/2024 1 SEVDIE SHABANI 100.00€ PEJE KOSOVARE KOSOVA
4780 15/01/2024 1 RAPSINA ALIJA 100.00€ DRAGASH BOSHNJAKE KOSOVE
4779 15/01/2024 1 VAHIDE LECAJ 100.00€ KAMENIC KOSOVARE KOSOVE
4778 15/01/2024 1 HAJRIJE DAUTI 100.00€ GJILAN KOSOVARE KOSOVE
4777 15/01/2024 1 AHMET DUBOVA 100.00€ VITI KOSOVAR KOSOVE
4776 15/01/2024 1 MINIRE JASHARI 100.00€ FERIZAJ KOSOVARE KOSOVE
4775 15/01/2024 1 JETMIRE DULLOVI 100.00€ KAQANIK KOSOVARE KOSOVE
4774 15/01/2024 1 BEHIJE SOKOLI 100.00€ RAHOVEC KOSOVARE KOSOVE
4773 15/01/2024 1 TREFIDE HOXHAJ 100.00€ PRIZREN KOSOVARE KOSOVE
4772 15/01/2024 1 SAKIBE NIKOLIQI 100.00€ GJAKOVE KOSOVARE KOSOVA
4771 15/01/2024 1 LENDITA HAJDINAJ 100.00€ ISTOG KOSOVARE KOSOVE
4770 15/01/2024 1 ADVAN KRASNIQI 100.00€ OBILIQ KOSOVAR KOSOVE
4769 15/01/2024 1 SHUKRIJE IMERI 100.00€ VUSHTRI KOSOVARE KOSOVE
4768 15/01/2024 1 VALMANE KASTRATI 100.00€ DRENAS KOSOVARE KOSOVE
4767 15/01/2024 1 SAHARE IBISHI 100.00€ MITROVICE KOSOVARE KOSOVE
4766 15/01/2024 1 MYRVETE RADONCIC 100.00€ MITROVICE BOSHNJAKE KOSOVE
4765 15/01/2024 1 NENAD DJORDJEVIC 100.00€ GRACANICE SERB KOSOVE
4764 15/01/2024 1 BLEARD OSMANI 100.00€ SKENDERAJ KOSOVAR KOSOVE
4763 15/01/2024 1 NECAT MAZREK (EDONA MAZREK) 100.00€ MAMUSHE TURK KOSOVE
4762 15/01/2024 1 SAMIDIN KALANDERI 100.00€ OPOJ KOSOVAR KOSOVE
4761 15/01/2024 1 IRFAN HASAHNI(MEJREME HASHANI) 100.00€ LIPJAN KOSOVARE KOSOVE
4760 15/01/2024 1 RIFAT ANIQ (IBADETE ANIQ) 100.00€ VITI ASHKALI KOSOVE
4759 15/01/2024 1 NAIM SOPA 100.00€ KACANIK KOSOVAR KOSOVE
4758 15/01/2024 1 IDRIZ BUSHI 100.00€ HANI I ELEZIT KOSOVAR KOSOVE
4757 15/01/2024 1 HILMI VITIJA ( ORNELA VITIJA ) 100.00€ HAJVALI KOSOVAR KOSOVA
4756 15/01/2024 1 NURIJE DEMIRI (LOREND DEMIRI) 100.00€ GJAKOVE KOSOVARE KOSOVE
4755 15/01/2024 1 NJAZI SADIKU 100.00€ SHTIME KOSOVAR KOSOVE
4754 15/01/2024 1 ADEM KELIQ 100.00€ FUSHE KOSOVE ROM KOSOVE
4753 15/01/2024 1 MUSTAFA ABAZI 100.00€ LLABJAN KOSOVAR KOSOVE
4752 15/01/2024 1 VENERA ADEMI (NASERE ADEMI) 100.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVE
4751 15/01/2024 1 SAHIT HODOLLI 100.00€ PODUJEVE KOSOVAR KOSOVE
4750 15/01/2024 1 KADRI MAMAJ 100.00€ SUHAREKE KOSOVAR KOSOVE
4749 15/01/2024 1 BESNIK BUNJAKU 100.00€ VUSHTRRI KOSOVAR KOSOVE
4748 15/01/2024 1 SHQIRIJE MUSAJ 100.00€ MALISHEVE KOSOVARE KOSOVE
4747 15/01/2024 1 ISA MALIQI 100.00€ KAMENICE KOSOVAR KOSOVE
4746 15/01/2024 1 XHEMAJL MORINA 100.00€ DRENAS KOSOVAR KOSOVE
4745 15/01/2024 1 RESHAT HAXHIMUSA 100.00€ RAHOVEC KOSOVARE KOSOVE
4744 15/01/2024 1 GENTRIT MIFTARI 100.00€ FERIZAJ KOSOVAR KOSOVE
4743 15/01/2024 1 MUHAMET KELMENDI 100.00€ PEJE KOSOVARE KOSOVA
4742 15/01/2024 1 ZEJNIJE ZOGAJ 100.00€ KLINE KOSOVARE KOSOVE
4741 15/01/2024 1 FERIDE BEHRAMI 100.00€ MITROVICE KOSOVARE KOSOVE
4740 15/01/2024 1 ZIZE OSAJ 100.00€ DECAN KOSOVAR KOSOVE
4739 15/01/2024 1 MEHREME HAVOLLI 100.00€ PODUJEVE KOSOVARE KOSOVE
4738 15/01/2024 1 ARBENITA ARIFI 100.00€ KOLIQ KOSOVARE KOSOVA
4737 09/01/2024 1 BLEND QAZIMI ( SHUKRIJE QAZIMI ) 1,000.00€ GJILAN KOSOVAR KOSOVË
Kontributet e shpërndara 1,227,352.74€
Kontributet totale për Dhjetor 2023 Totali Dhjetor 2023 31,276.80€
4736 124 Tarifa e Transaksionit Dhjetor 2023 1,076.80€
4736 15/12/2023 1 ARBENITA ARIFI 100.00€ KOLIQ KOSOVARE KOSOVA
4735 29/12/2023 1 ARBEN CAKA 1,500.00€ KAQANIK KOSOVAR KOSOVË
4734 21/12/2023 1 AMRA MJEKIQI (BLERINA MJEKIQI) 1,000.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVË
4733 21/12/2023 1 SHOQATA DOWN SYNDROME KOSOVA 500.00€ PRIZREN KOSOVAR KOSOVË
4732 19/12/2023 1 RAIMOND MUSARAJ 2,000.00€ TIRANE SHQIPETAR SHQIPERI
4731 15/12/2023 1 AYŞEGÜL GÖÇEN 100.00€ STAMBOLL TURKE TURQI
4730 15/12/2023 1 DİLEK KARA 100.00€ STAMBOLL TURKE TURQI
4729 15/12/2023 1 ŞEVVAL TEKÇE 100.00€ STAMBOLL TURKE TURQI
4728 15/12/2023 1 ŞEYMA ŞENGÜL 100.00€ STAMBOLL TURKE TURQI
4727 15/12/2023 1 AYHAN GÜVENDİREN 100.00€ STAMBOLL TURK TURQI
4726 15/12/2023 1 ESER KARA 100.00€ STAMBOLL TURK TURQI
4725 15/12/2023 1 REŞAT ASILTÜRK 100.00€ STAMBOLL TURK TURQI
4724 15/12/2023 1 DANIELA VELESKA 100.00€ PRILEP MAQEDONE MAQEDONI
4723 15/12/2023 1 PERO MOMCILOV 100.00€ VINICA MAQEDON MAQEDONI
4722 15/12/2023 1 ALBION MUSLII 100.00€ TETOVE SHQIPETAR MAQEDONI
4721 15/12/2023 1 GORAN SIMOSKI 100.00€ TETOVE MAQEDONAS MAQEDONI
4720 15/12/2023 1 FATIMA ABDYLI 100.00€ SHKUP SHQIPETARE MAQEDONI
4719 15/12/2023 1 ZYLBEHAR AHMETAJ 100.00€ PUKA SHQIPETAR SHQIPERI
4718 15/12/2023 1 AFRIM MEHAJ 100.00€ PUKA SHQIPETAR SHQIPERI
4717 15/12/2023 1 FILIP NDRECA 100.00€ PUKA SHQIPETAR SHQIPERI
4716 15/12/2023 1 EMA RIZVANI 100.00€ BAJRAM CURRI SHQIPETARE SHQIPERI
4715 15/12/2023 1 NUSHE DOLLAPAJ 100.00€ TROPOJE SHQIPETARE SHQIPERI
4714 15/12/2023 1 SENAD POCURICA 100.00€ BIIJELO POLJE BOSHNJAK MALI I ZI
4713 15/12/2023 1 SENKA TVRDISIC 100.00€ BIIJELO POLJE MALAZEZE MALI I ZI
4712 15/12/2023 1 ERSAN SKRIJELJ 100.00€ ROZHAJE BOSHNJAK MALI I ZI
4711 15/12/2023 1 BIRSENA MEHMEDAGIC 100.00€ PRIJEDOR BOSHNJAKE BOSNJE DHE HERXEGOVINE
4710 15/12/2023 1 JELKA PRZULJ 100.00€ SARAJEVE KROATE BOSNJE DHE HERXEGOVINE
4709 15/12/2023 1 HARISA BRADARIC 100.00€ KAMENIC BOSHNJAKE BOSNJE DHE HERXEGOVINE
4708 15/12/2023 1 MATILDA MARKOVIC 100.00€ MEDVEGJE ROME SERBI
4707 15/12/2023 1 MIFTAR JAHOVIC 100.00€ MEDVEGJE SHQIPETAR SERBI
4706 15/12/2023 1 VULLNET OSMANI 100.00€ BUJANOC SHQIPETAR SERBI
4705 15/12/2023 1 JELENA JOVANOVIC 100.00€ STARA PAZOVE SERBE SERBI
4704 15/12/2023 1 DANKA MARTAC 100.00€ RASHKA SERBE SERBI
4703 15/12/2023 1 MILHATA LOTINAC 100.00€ NOVI PAZAR BOSHNJAKE SERBI
4702 15/12/2023 1 AMELA LATIFOVIC 100.00€ NOVI PAZAR BOSHNJAKE SERBI
4701 15/12/2023 1 NERMIN NUMANOVIC 100.00€ NOVI PAZAR BOSHNJAKE SERBI
4700 15/12/2023 1 NATASA APOSTOLOVIC 100.00€ PRESHEVE SERBE SERBI
4699 15/12/2023 1 DAMIR MUSTAFOVIC 100.00€ PRESHEVE ROM SERBI
4698 15/12/2023 1 LULJETA SHABANI 100.00€ PRESHEVË SHQIPETARE SERBI
4697 15/12/2023 1 ASMON MURTEZI 100.00€ PRESHEVE SHQIPETAR SERBI
4696 15/12/2023 1 JON HYSENI (MAGBULE HYSENI) 100.00€ PRESHEVE SHQIPETARE SERBI
4695 15/12/2023 1 HANUMSHAHE PAJAZITI 100.00€ GJILAN KOSOVARE KOSOVË
4694 15/12/2023 1 LORIK NAMANI (NUSRET NAMANI) 100.00€ PRISHTINE KOSOVAR KOSOVË
4693 15/12/2023 1 EMRUSH AVDIJA 100.00€ FERIZAJ KOSOVAR KOSOVË
4692 15/12/2023 1 EMRUSH AVDIJA 100.00€ FERIZAJ KOSOVAR KOSOVË
4691 15/12/2023 1 NEXHMIJE ZUZAKU 100.00€ GJILAN KOSOVARE KOSOVA
4690 15/12/2023 1 LORESA KOLIQI 100.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVA
4689 15/12/2023 1 MEXHIT IMERI 100.00€ ZUBIN POTOK KOSOVAR KOSOVA
4688 15/12/2023 1 HASIM KUCI 100.00€ JUNIK KOSOVAR KOSOVA
4687 15/12/2023 1 BEDRIJE BERISHA 100.00€ PRIZREN KOSOVARE KOSOVA
4686 15/12/2023 1 QENDRIM GAVAZAJ 100.00€ PRIZREN KOSOVAR KOSOVA
4685 15/12/2023 1 RAZA GERBESHI ( NAZMI DOBRATIQI) 100.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVA
4684 15/12/2023 1 FLORIM BAJRAMI 100.00€ GRAQANICE ASHKALI KOSOVA
4683 15/12/2023 1 SABINA LLOQANI 100.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVA
4682 15/12/2023 1 BRAHIM GASHI 100.00€ KLINE KOSOVAR KOSOVE
4681 15/12/2023 1 "SHOQATA HUMANITARE BEMIRESE "BEREQETI" 100.00€ PRISHTINE KOSOVAR KOSOVE
4680 15/12/2023 1 SHQIPE EMINI 100.00€ LIPJAN KOSOVARE KOSOVE
4679 15/12/2023 1 ELFETE ALIJAJ 100.00€ FUSHE KOSOVE KOSOVARE KOSOVE
4678 15/12/2023 1 HAJRIJE BAJRAMI 100.00€ GRAQANIC ASHKALI KOSOVE
4677 15/12/2023 1 VALBON POROSHTICA 100.00€ HAJVALI KOSOVAR KOSOVE
4676 15/12/2023 1 NAFIJE LECI 100.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVE
4675 15/12/2023 1 SEVDIJE SHABANI 100.00€ PEJE KOSOVARE KOSOVE
4674 15/12/2023 1 RAPSINA ALIJA 100.00€ DRAGASH BOSHNJAKE KOSOVE
4673 15/12/2023 1 VAHIDE LECAJ 100.00€ KAMENIC KOSOVARE KOSOVE
4672 15/12/2023 1 HAJRIJE DAUTI 100.00€ GJILAN KOSOVARE KOSOVE
4671 15/12/2023 1 AHMET DUBOVA 100.00€ VITI KOSOVAR KOSOVE
4670 15/12/2023 1 MINIRE JASHARI 100.00€ FERIZAJ KOSOVARE KOSOVE
4669 15/12/2023 1 JETMIRE DULLOVI 100.00€ KAQANIK KOSOVARE KOSOVE
4668 15/12/2023 1 BEHIJE SOKOLI 100.00€ RAHOVEC KOSOVARE KOSOVE
4667 15/12/2023 1 TREFIDE HOXHAJ 100.00€ PRIZREN KOSOVARE KOSOVE
4666 15/12/2023 1 SAKIBE NIKOLIQI 100.00€ GJAKOVE KOSOVARE KOSOVA
4665 15/12/2023 1 JETA DREJAJ 100.00€ PEJE KOSOVARE KOSOVE
4664 15/12/2023 1 LENDITA HAJDINAJ 100.00€ ISTOG KOSOVARE KOSOVE
4663 15/12/2023 1 ADVAN KRASNIQI 100.00€ OBILIQ KOSOVAR KOSOVE
4662 15/12/2023 1 SHUKRIJE IMERI 100.00€ VUSHTRI KOSOVARE KOSOVE
4661 15/12/2023 1 VALMANE KASTRATI 100.00€ DRENAS KOSOVARE KOSOVE
4660 15/12/2023 1 SAHARA IBISHI 100.00€ MITROVICE KOSOVARE KOSOVA
4659 15/12/2023 1 MYRVETE RADONCIC 100.00€ MITROVICE BOSHNJAKE KOSOVE
4658 15/12/2023 1 NENAD DJORDJEVIC 100.00€ GRACANICE SERB KOSOVE
4657 15/12/2023 1 BLEARD OSMANI 100.00€ SKENDERAJ KOSOVAR KOSOVE
4656 15/12/2023 1 NECAT MAZREK (EDONA MAZREK) 100.00€ MAMUSHE TURK KOSOVE
4655 15/12/2023 1 SAMIDIN KALANDERI 100.00€ OPOJ KOSOVAR KOSOVE
4654 15/12/2023 1 IRFAN HASHANI (MEJREME HASHANI) 100.00€ LIPJAN KOSOVAR KOSOVE
4653 15/12/2023 1 RIFAT ANIQ (IBADETE ANIQ) 100.00€ VITI ASHKALI KOSOVE
4652 15/12/2023 1 NAIM SOPA ( XHEVAHIRE SOPA ) 100.00€ KAQANIK KOSOVAR KOSOVA
4651 15/12/2023 1 IDRIZ BUSHI 100.00€ HANI I ELEZIT KOSOVAR KOSOVE
4650 15/12/2023 1 HILMI VITIJA ( ORNELA VITIJA ) 100.00€ HAJVALI KOSOVAR KOSOVA
4649 15/12/2023 1 NURIJE DEMIRI (LOREND DEMIRI) 100.00€ GJAKOVE KOSOVARE KOSOVE
4648 15/12/2023 1 NJAZI SADIKU 100.00€ SHTIME KOSOVAR KOSOVE
4647 15/12/2023 1 ADEM KELIQ 100.00€ FUSHE KOSOVE ROM KOSOVE
4646 15/12/2023 1 MUSTAFA ABAZI 100.00€ LLABJAN KOSOVAR KOSOVE
4645 15/12/2023 1 VENERA ADEMI (NASERE ADEMI) 100.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVE
4644 15/12/2023 1 SAHIT HODOLLI 100.00€ PODUJEVE KOSOVAR KOSOVE
4643 15/12/2023 1 KADRI MAMAJ 100.00€ SUHAREKE KOSOVAR KOSOVE
4642 15/12/2023 1 BESNIK BUNJAKU 100.00€ VUSHTRRI KOSOVAR KOSOVE
4641 15/12/2023 1 SHQIRIJE MUSAJ 100.00€ MALISHEVE KOSOVARE KOSOVE
4640 15/12/2023 1 ISA MALIQI 100.00€ KAMENICE KOSOVAR KOSOVE
4639 15/12/2023 1 XHEMAJL MORINA 100.00€ DRENAS KOSOVAR KOSOVE
4638 15/12/2023 1 RESHAT HAXHIMUSA 100.00€ RAHOVEC KOSOVARE KOSOVE
4637 15/12/2023 1 GENTRIT MIFTARI 100.00€ FERIZAJ KOSOVAR KOSOVE
4636 15/12/2023 1 MUHAMET KELMENDI 100.00€ PEJE KOSOVARE KOSOVA
4635 15/12/2023 1 ZEJNIJE ZOGAJ 100.00€ KLINE KOSOVARE KOSOVE
4634 15/12/2023 1 FERIDE BEHRAMI 100.00€ MITROVICE KOSOVARE KOSOVE
4633 15/12/2023 1 GANI SADIKAJ 100.00€ ISTOG KOSOVAR KOSOVE
4632 15/12/2023 1 ZIZE OSAJ 100.00€ DECAN KOSOVAR KOSOVE
4631 15/12/2023 1 MEHREME HAVOLLI 100.00€ PODUJEVE KOSOVARE KOSOVE
4630 15/12/2023 1 ARBENITA ARIFI 100.00€ KOLIQ KOSOVARE KOSOVA
4629 04/12/2023 1 DILEK KARA ( DIFERENCA NE BAZE TE VENDIMIT TE DATES 14.09.2023) 300.00€ STAMBOLL TURKE TURQI
4628 04/12/2023 1 ŞEVVAL TEKÇE ( DIFERENCA NE BAZE TE VENDIMIT TE DATES 14.09.2023) 300.00€ STAMBOLL TURKE TURQI
4627 04/12/2023 1 ŞEYMA ŞENGUL ( DIFERENCA NE BAZE TE VENDIMIT TE DATES 14.09.2023) 300.00€ STAMBOLL TURKE TURQI
4626 04/12/2023 1 AYHAN GÜVENDIREN ( DIFERENCA NE BAZE TE VENDIMIT TE DATES 14.09.2023) 300.00€ STAMBOLL TURK TURQI
4625 04/12/2023 1 ESER KARA ( DIFERENCA NE BAZE TE VENDIMIT TE DATES 14.09.2023) 300.00€ STAMBOLL TURK TURQI
4624 04/12/2023 1 DANIELA VELESKA ( DIFERENCA NE BAZE TE VENDIMIT TE DATES 12.07.2023) 100.00€ PRILEP MAQEDONASE MAQEDONI
4623 04/12/2023 1 PERO MOMCILOV ( DIFERENCA NE BAZE TE VENDIMIT TE DATES 12.07.2023) 100.00€ SHKUP MAQEDONAS MAQEDONI
4622 04/12/2023 1 ALBION MUSLII ( DIFERENCA NE BAZE TE VENDIMIT TE DATES 12.07.2023) 100.00€ TETOVE SHQIPETAR MAQEDONI
4621 04/12/2023 1 MATILDA MARKOVIC ( DIFERENCA NE BAZE TE VENDIMIT TE DATES 15.09.2023) 300.00€ MEDVEGJE ROME SERBI
4620 04/12/2023 1 MIFTAR JAHOVIC ( DIFERENCA NE BAZE TE VENDIMIT TE DATES 15.09.2023) 300.00€ MEDVEGJE SHQIPETAR SERBI
4619 04/12/2023 1 VULLNET OSMANI ( DIFERENCA NE BAZE TE VENDIMIT TE DATES 15.09.2023) 300.00€ BUJANOC SHQIPETAR SERBI
4618 04/12/2023 1 MILHATA LOTINAC ( DIFERENCA NE BAZE TE VENDIMIT TE DATES 09.11.2023) 500.00€ NOVI PAZAR BOSHNJAKE SERBI
4617 04/12/2023 1 NERMIN NUMANOVIC ( DIFERENCA NE BAZE TE VENDIMIT TE DATES 15.10.2023) 400.00€ TUTIN BOSHNJAKE SERBI
4616 04/12/2023 1 NATASA APOSTOLOVIC ( DIFERENCA NE BAZE TE VENDIMIT TE DATES 15.10.2023) 400.00€ PRESHEVE SERBE SERBI
4615 04/12/2023 1 LULJETA SHABANI ( DIFERENCA NE BAZE TE VENDIMIT TE DATES 07.11.2023) 500.00€ PRESHEVE SHQIPETARE SERBI
4614 04/12/2023 1 ASMON MURTEZI ( DIFERENCA NE BAZE TE VENDIMIT TE DATES 16.10.2023) 400.00€ PRESHEVE SHQIPETAR SERBI
4613 04/12/2023 1 LORA LECI 10,000.00€ PRISHTINE KOSOVARE KOSOVË
Kontributet e shpërndara 1,196,075.94€
Kontributet totale për Nëntor 2023 Totali Nëntor 2023 124,375.31€
4612 228 Tarifa e Transaksionit Nëntor 2023 145.60€
4612 21/11/2023 1 MEXHIDE AHMETI (KARROCË ELEKTRIKE NR.146) ARTI 999.93€ SHTIME KOSOVARE KOSOVË
4611 21/11/2023 1 ANITA SMAILI (KARROCË ELEKTRIKE NR.165) ARTI 999.93€ MUSHNIKOV KOSOVARE KOSOVË
4610 21/11/2023 1 EMANULLAH RAMA (KARROCË ELEKTRIKE NR.164) ARTI 999.93€ MUSHNIKOV KOSOVAR KOSOVË
4609 21/11/2023 1 BEKIM KRASNIQI (KARROCË ELEKTRIKE NR.155) ARTI 999.93€ DOGANAJ KOSOVAR KOSOVË
4608 21/11/2023 1 HAFIZ GASHI (KARROCË ELEKTRIKE NR.239) ARTI 999.93€ LIPJAN KOSOVAR KOSOVË
4607 21/11/2023 1 LABINOT NISHORI (KARROCË ELEKTRIKE NR.238) ARTI 999.93€ MAGURE KOSOVAR KOSOVË
4606 21/11/2023 1 HAJRULLAH HALILI (KARROCË ELEKTRIKE NR.237) ARTI 999.93€ GREME KOSOVAR KOSOVË
4605 21/11/2023 1 JEMIN SALIMUSA (KARROCË ELEKTRIKE NR.236) ARTI 999.93€ XERXE KOSOVAR KOSOVË
4604 21/11/2023 1 ALLDEN SHEHU (KARROCË ELEKTRIKE NR.235) ARTI 999.93€ XERXE KOSOVAR KOSOVË
4603 21/11/2023 1 ESRA HOXHA (KARROCË ELEKTRIKE NR.151) ARTI 999.93€ XERXE KOSOVARE KOSOVË
4602 21/11/2023 1 ASIM KABASHI (KARROCË ELEKTRIKE NR.184) ARTI 999.93€ KORISHE KOSOVAR KOSOVË
4601 21/11/2023 1 RAGIP SOPJANI (KARROCË ELEKTRIKE NR.234) ARTI 999.93€ VUSHTRRI KOSOVAR KOSOVË
4600 21/11/2023 1 YLLKA MEHANA (KARROCË ELEKTRIKE NR.233) ARTI 999.93€ VUSHTRRI KOSOVARE KOSOVË
4599 21/11/2023 1 FATLUME JANUZI (KARROCË ELEKTRIKE NR.149) ARTI 999.93€ VUSHTRRI KOSOVARE KOSOVË
4598 21/11/2023 1 ARBER KOSUMI (KARROCË ELEKTRIKE NR.232) ARTI 999.93€ PODUJEVE KOSOVAR KOSOVË
4597 21/11/2023 1 NAZMI ARIFI (KARROCË ELEKTRIKE NR.231) ARTI 999.93€ PODUJEVE KOSOVAR KOSOVË
4596 21/11/2023 1 ENDRIT BEJTULLAHU (KARROCË ELEKTRIKE NR.132) ARTI 999.93€ PODUJEVE KOSOVAR KOSOVË
4595 21/11/2023 1 HALIT GASHI (KARROCË MANUALE NR.518) ARTI 249.01€ KLINE KOSOVAR KOSOVË
4594 21/11/2023 1 ENVER GASHI (KARROCË ELEKTRIKE NR.147) ARTI 999.93€ KLINE KOSOVAR KOSOVË
4593 21/11/2023 1 MUSTAFA BERISHA (KARROCË MANUALE NR.517) ARTI 249.01€ SLLATINE KOSOVAR KOSOVË
4592 21/11/2023 1 DARDAN ZENELI (KARROCË ELEKTRIKE NR.153) ARTI 999.93€ DRENAS KOSOVAR KOSOVË
4591 21/11/2023 1 SERAFETE KORBI (KARROCË ELEKTRIKE NR.229) ARTI 999.93€ KAMENICE KOSOVARE KOSOVË
4590 21/11/2023 1 ZEQIR BERISHA (KARROCË ELEKTRIKE NR.228) ARTI 999.93€ CREP KOSOVAR KOSOVË
4589 21/11/2023 1 SHERIBANE SOPI (KARROCË ELEKTRIKE NR.188) ARTI 999.93€ KAMENICE KOSOVARE KOSOVË
4588 21/11/2023 1 FATLIND DEMOLLI (KARROCË ELEKTRIKE NR.145) ARTI 999.93€ CREP KOSOVAR KOSOVË
4587 21/11/2023 1 ZADE DERVISHAJ (KARROCË ELEKTRIKE NR.227) ARTI 999.93€ GJAKOVE KOSOVARE KOSOVË
4586 21/11/2023 1 ELMAZE BUNJAKU (KARROCË ELEKTRIKE NR.226) ARTI 999.93€ GJAKOVE KOSOVARE KOSOVË
4585 21/11/2023 1 ARMONDA AHMETI (KARROCË ELEKTRIKE NR.225) ARTI 999.93€ GJAKOVE KOSOVARE KOSOVË
4584 21/11/2023 1 FATIME GACAFERRI (KARROCË ELEKTRIKE NR.224) ARTI 999.93€ GJAKOVE KOSOVARE KOSOVË
4583 21/11/2023 1 ERBLIN LIKA (KARROCË ELEKTRIKE NR.144) ARTI 999.93€ GJAKOVE KOSOVAR KOSOVË
4582 21/11/2023 1 AHMET RAKA (KARROCË ELEKTRIKE NR.223) ARTI 999.93€ KAQANIK KOSOVAR KOSOVË
4581 21/11/2023 1 SHEFKI KRIVENJEVA (KARROCË ELEKTRIKE NR.222) ARTI 999.93€ KAQANIK KOSOVAR KOSOVË
4580 21/11/2023 1 NERXHIVAN BERISHA (KARROCË ELEKTRIKE NR.141) ARTI 999.93€ KAQANIK